![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
alınık ebay hesabı
merhaba arkadaşlar
ebay hesabım suspend oldu. kullanılmayan en az 5 feedback li hesabınız varsa alabilirim. Bu mesaj en son " 06-09-2008 " tarihinde saat 06:42 PM itibariyle eminn tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
İlginç bir durum. aceba satsak yenisini nasıl alacağız?
Bu mesaj en son " 06-08-2008 " tarihinde saat 02:29 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben de değer biçemiyorum hocam %100 positive şu feedbacklere bak allah aşkına ![]() 12-Great communication. A pleasure to do business with. 11-Thank you for an easy, pleasant transaction. Excellent buyer. A++++++. 10-PLEASURE DOING BUSINESS WITH YOU GOD BLESS YOU:- 9-Good transaction, thank you 8-Hope to deal with you again. Thank you. 7-Excellent buyer, Fast payment, Valued customer, Highly recommended.A+++ 6-A smooth transaction. A pleasure to deal with. 5-great ebayer fast payment no problems here 4-Good Communication & Prompt Payment 3-Quick response and fast payment. Perfect! THANKS!! 2-Schwupp di wupp und nix lief schief, dafür kriegst Du positiv. 1-Quick payment, no problems here AAAA +++++++, Recommended |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yok arakadaş para filan almıyoz amme hizmeti bizimki ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Adı üstünde "aşmış" abi bunlar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
ohhoo amma değerli hesabınız varmış hea
40$ a feedbackli satıyorlar oradan alıyım o zaman. buradan gelen fiyatlar batırır bizi. ama gerek kalmadı açtım yeni hesap ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
heasp işi zor iş. hesap almak da vermek de zor. Allah yardımcımız olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
suspen olan arkadaş bana ulaş
arkadaş sen bana ulaş senin suspend olayını çözeyim bouna hesap arama başkalarınada gün doğmasın kardeşim bana özelden mesaj at yardımcı olalım kardeş sana para falanda istemem bi allah razı olsun demen bi hayır duan yeter benim için ben öyle diğer arkadaşlar gibi bilgimi paylaşmıyacak değilim boşuna dememişler bilgi paylaştıkça güzeldir yardımıma ihtiyç duyan arkadaşlara her zaman yardım etmeye hazırım herkese saygılar ve selamlar
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|