![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Teknosadan bile bir şey alacak olsam sitesinden alırım yaw.
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yok hocam ben zaten netten almam hafıza kartını. benim bildiğim bir satıcı vardır istanbulda, ona söylerim kargoyla yollar bana. zaten gg'de satılan benim alacağım kartların çoğu sahte oluyor. şu anda 4gblik kartı 50 ytlye alıcam ama mağazadaki fiyatı 90ytl |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
haXan tafarından gönderildi
Mesela Philips 500GB External Harddisk HepsiBurada'da 192 YTL... TeknoSA'ye gittim sordum 380 YTL :S Gidip netten alırım kargoda 2,92 YTL öderim 1 haftada olsa beklerim 190 YTL fazla ödemem Aynen demiş arkadaşlar...işte dediğimde budur ne diyelim isteyen tabiki gitsin alsın netten zorlayamayız kimseyi ama biraz araştırma yapsalar ki fiyatları veriim size 500gb-149ytl/750gb-189ytl (mağaza fiyatıdır yani kaşeli garanti belgeli 2 hafta içinde değiştirme imkanı vs vs) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
sizinle yaşadığım bir tecrübeyi daha paylaşayım dedim...aldığım fotoğraf makinasına çanta alayım dedim ....tamam yine kaşıntı varya bilinç altına işlemiş herhalde internetteki o ucuz! güvenilir! sitelerin karıştırırken akşam üzeri eve giderken yolumun üstünde olan teknosaya bi uğrayım dedim (şeytan dürttü herhalde hiç aklımda yoktu) neyse fazla uzatmadan chiemsee (model:Wailuku) marka çantayı 15 ytlye kapıp çıktım...niye mi? internetteki fiyatlar yanından bile geçmiyorda ondan... lütfen gözleri dört açalım kazık yemeyelim...haydi ii alışverişler
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|