Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-18-2008, 08:20 PM   #11
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Teknosadan bile bir şey alacak olsam sitesinden alırım yaw.
Eski 06-19-2008, 03:17 AM   #12
shogun
Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: shogun is on a distinguished road

Alıntı:
06icy tafarından gönderildi
ben yorumlarada bakmanızı yada yorumlara göre haraket etmenizi önermem ...illaki paramı riske atıp netten alacam diyosanız bence işiniz şansa kalmıştır...yorumların çoğunu kankaları dolduruyor zaten (ilk başlarda) ...çıkmasada kartın numarası sonradan çıkyo çin işi cin işi(aldığım şahısta bir tane olumsuz yorum yok???)...kaldıki ilk başta anladınız ne fark edecek 10gr lık ürüne 4.00ytlye yakın kargo parası ödeniyo geri yollasan yenisini istesen 4x3.00ytl=12.00ytl külliyen zarar...ver üstüne az bişii daha git mağzadan al en güzeli...demem şudur ki ülkemizde bulunmayan parçalar haricinde netten almaya değmez....daha ilginci mağzalarda, netten daha ucuza bulma ihtimaliniz daha yüksek çok ilginç ama öyle...Allahtan fmakinasını mağzadan aldım...0 fiyatı netteki 2.el fiyatıyla aynı (+türkçe menülü ve TR garantili)...ha netten alamadım ya (ilk başlarda planım netten almaktı f.makinasını) kartı alayım dedim 1 gbta göre mağza fiyatının 2 misli para ödedim 2gb net fiyatı (aslen 1gb ) kargo dahil 23.00ytl mağza fiyatı 2 gb aynı marka ve orjinal 16.00ytl...buyurun burdan yakın dediğimi dinleyin ,yaptığımı yapmayın ,sağlıcakla kalın

yok hocam ben zaten netten almam hafıza kartını. benim bildiğim bir satıcı vardır istanbulda, ona söylerim kargoyla yollar bana. zaten gg'de satılan benim alacağım kartların çoğu sahte oluyor. şu anda 4gblik kartı 50 ytlye alıcam ama mağazadaki fiyatı 90ytl
shogun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-20-2008, 01:52 AM   #13
karaelmaslim
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: karaelmaslim is on a distinguished road

Alıntı:
haXan tafarından gönderildi
Mesela Philips 500GB External Harddisk HepsiBurada'da 192 YTL...

TeknoSA'ye gittim sordum 380 YTL :S

Gidip netten alırım kargoda 2,92 YTL öderim 1 haftada olsa beklerim 190 YTL fazla ödemem
Aynen
karaelmaslim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-21-2008, 11:21 AM   #14
06icy
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: 06icy is on a distinguished road

haXan tafarından gönderildi
Mesela Philips 500GB External Harddisk HepsiBurada'da 192 YTL...

TeknoSA'ye gittim sordum 380 YTL :S

Gidip netten alırım kargoda 2,92 YTL öderim 1 haftada olsa beklerim 190 YTL fazla ödemem

Aynen

demiş arkadaşlar...işte dediğimde budur ne diyelim isteyen tabiki gitsin alsın netten zorlayamayız kimseyi ama biraz araştırma yapsalar ki fiyatları veriim size 500gb-149ytl/750gb-189ytl (mağaza fiyatıdır yani kaşeli garanti belgeli 2 hafta içinde değiştirme imkanı vs vs)
06icy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-08-2008, 06:42 PM   #15
06icy
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: 06icy is on a distinguished road

sizinle yaşadığım bir tecrübeyi daha paylaşayım dedim...aldığım fotoğraf makinasına çanta alayım dedim ....tamam yine kaşıntı varya bilinç altına işlemiş herhalde internetteki o ucuz! güvenilir! sitelerin karıştırırken akşam üzeri eve giderken yolumun üstünde olan teknosaya bi uğrayım dedim (şeytan dürttü herhalde hiç aklımda yoktu) neyse fazla uzatmadan chiemsee (model:Wailuku) marka çantayı 15 ytlye kapıp çıktım...niye mi? internetteki fiyatlar yanından bile geçmiyorda ondan... lütfen gözleri dört açalım kazık yemeyelim...haydi ii alışverişler
06icy is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık