Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-22-2008, 10:24 PM   #1
arimayaa
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: arimayaa is on a distinguished road

ayakkabı aldım yanlış no göndermiş napcam:(

bu adamdan ayakkabı almıstım geldi 20 günde felan satışta olan ayakkabı 11.5 mesaj attım dedim ki 10.5 war mı elinde dedim war dedi sen bunu satın al ben sana 10.5 gönderem dedi bugün aldım ayakkabıyı şok oldum 1.5 numara büyük geldi bana şimdi bunu geri göndermeye kalksan nasıl yapcaz ya da ne yapabilirim msj attım ama henüz cvp wermedi 572 satışta 100% olumlu almış negatif feedback le mi tehdit etsem ....:S ne yapabilirim yardımcı olursanız sewinirim http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=025
arimayaa is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2008, 01:23 PM   #2
arimayaa
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: arimayaa is on a distinguished road

adam geri gönder dedi işime gelmedi aldığım fiyata satacam ilgilenen warsa 90 ytl
arimayaa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-28-2008, 09:19 PM   #3
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
arimayaa tafarından gönderildi
adam geri gönder dedi işime gelmedi aldığım fiyata satacam ilgilenen warsa 90 ytl
GİttiGİdiyora koymanı öneriyorum

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık