![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
ödeme sorun 0 dolar
arkadaslar bir klarnet almayı dusundum odemeyi yapmıstım bana parayı geri gondermişler ve ebayden 1 alert mesajı aldım. Ödeme yapmamısım diyor?
yeniden ödeme yapmaya gittiğimde aşağıdaki tablo cıkıyor Title: SHIPS FREE! NEW SCHILL BLACK GOLD Bb SCHOOL CLARINET Item #: 360044323149 Date: Apr 25, 2008 @ 11:31 1 $79.95 $79.95 PayPal Payment #0W637402R89701357: -$79.95 Sub-Total: $0.00 International e-mail For Quote Shipping: $0.00 Grand Total: $0.00 -------------- soyle bir yazı var Dear spiderbote, greattunesdirect has informed us that they have not yet received your payment for the following item: SHIPS FREE! NEW SCHILL BLACK GOLD Bb SCHOOL CLARINET (#360044323149) No action is being taken against your account at this time. However, it is important to remember that when you bid on or buy an item you are agreeing to a contract between you and the seller. If the situation isn't resolved within 7 days of this reminder email, you may receive an Unpaid Item strike under eBay's Unpaid Item Policy or lose feedback privileges for this transaction Most Unpaid Item disputes can be resolved through direct communication between the buyer and seller, and we encourage you to work with your trading partner to reach a resolution. Thank you, eBay nedir necidir anlamadımki klarnetide almayı düşünüyorum. Bir yardım edin lütfen teşekkür ederim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
satıcının kendilerine daha ödemeyi yapılmadığını söylediğini belirtiyor. şuan bir yaptırım uygulamayacaklarını,sorunun satıcıyla aranızda çözülmesi gerektiğini söylüyor, eğer bu emailden sonra 7 gün içinde sorunu çözemezseniz ebay kurallarına göre yaptırım uygulayacak diyor birçok sorunun satıcı ve alıcı arasındaki anlaşmayla çözüldüğünü söylüyor veya satış asistanı ile çalışmanızı tavsiye ediyor
boşuna mı çevirdim ne satıcıya mesaj atarak çözebilirsiniz heralde |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
cok tsk ederim arkadasım.
bu adam once ben ihaleye girdigim zaman kargo tum dunyaya ucretsizdi. simdi ucret koymuslar ve bana once paypalla odeme yaptım bana geri gondermiş sirket parayı. neden gondermiş hala anlamadım. yaptırım derken ne uygulayabilirki? odeme yaptım ebay itemi girdim paypala . derrdimi anlatamıom o alert hala duruyo. bana simdi mail atmıs soyle dio: We are refunding the payment made through paypal. The cost of sending the item to Turkey by UPS air is $88.00 + $79.95 item cost = $167.95 Total 2-3 business days guaranteed. The cost of sending the item through the postal system is Clarinet = $50.00 S&H + $15.60 Courier Fee + $2.75 Insurance + $79.95 item cost = $148.30 Total (Airmail 6-10 business days not guaranteed) Please note that all quotes are in US dollars. We accept Western Union Wire Transfers, Bank to Bank wire transfers, and Western Union International Money Orders, from our overseas customers. NO PAYPAL or Credit Cards! Western Union you send to the following: Priscila Moeller 2032 Highland Ave E Twin Falls, Idaho 83301 208-735-1343 Then email back with the following information: Wire transfer #: Name Sent to: (Priscila Moeller) Name Sent from: (your name) Address Sent from: (your shipping address) Amount Sent: (In US dollars and cents) Ebay Item # If you have any more questions or need any more information please let me know. LeAnna ama anlamıom ne dediğini sanırım yok kargo parası su kadar felan dio satısta boyle bişey yoktu. Nedemek istiyolar simdi ben ona 79.95 dolar ve artı 14 dolar kargo parası gonderdim simdi ne dicem anlatamamak ne kotu ya derdini |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
adam paypaldan ödenen ücretleri geri ödediğini yani paypaldan para kabul etmediğini söylüyor kabul ettiği ödeme tipleri:western union uluslararası gönderi,bankadan bankaya havaleler
UPS air mail ile türkiyeye gönderimin $88.00 kargo ücreti+ $79.95 ürün ücreti = $167.95 olduğunu söylüyor adamın paypalı refund etmesinin sebebi bu |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
satıcı paranın tamamını sana geri verdimi?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet tamamını verdi ? gönderdiğim tüm para hatta bir odeme daha yaptım yine geri gondermiş |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ebay'e ve paypal'a durumunu anlatan mail at, ben ödeme yaptım fakat satıcı paypal dışında ödeme istiyor ben paypal dışında ödeme yapmıyorum de. Bu sebeple sana negatif feedback vermesini engellemiş olursun. Bugün 1 yarın 2-3 negatif feedback sahibi olursan daha sonraki problemli alışverişlerinde satıcılar senin bu durumunu öne sürerek tartışmada bir adım öne geçerler. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
tşk sorunu hallettim
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|