Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-04-2008, 02:51 AM   #1
spiderbote
Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: spiderbote is on a distinguished road

ödeme sorun 0 dolar

arkadaslar bir klarnet almayı dusundum odemeyi yapmıstım bana parayı geri gondermişler ve ebayden 1 alert mesajı aldım. Ödeme yapmamısım diyor?

yeniden ödeme yapmaya gittiğimde aşağıdaki tablo cıkıyor

Title: SHIPS FREE! NEW SCHILL BLACK GOLD Bb SCHOOL CLARINET
Item #: 360044323149
Date: Apr 25, 2008 @ 11:31
1 $79.95 $79.95
PayPal Payment #0W637402R89701357: -$79.95
Sub-Total: $0.00
International e-mail For Quote Shipping: $0.00
Grand Total: $0.00

--------------

soyle bir yazı var

Dear spiderbote,
greattunesdirect has informed us that they have not yet received your payment for the following item: SHIPS FREE! NEW SCHILL BLACK GOLD Bb SCHOOL CLARINET (#360044323149)

No action is being taken against your account at this time. However, it is important to remember that when you bid on or buy an item you are agreeing to a contract between you and the seller. If the situation isn't resolved within 7 days of this reminder email, you may receive an Unpaid Item strike under eBay's Unpaid Item Policy or lose feedback privileges for this transaction

Most Unpaid Item disputes can be resolved through direct communication between the buyer and seller, and we encourage you to work with your trading partner to reach a resolution.

Thank you,
eBay

nedir necidir anlamadımki klarnetide almayı düşünüyorum. Bir yardım edin lütfen teşekkür ederim.
spiderbote is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 09:38 PM   #2
Lun@tiC
Üye

Lun@tiC kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: Lun@tiC is on a distinguished road

satıcının kendilerine daha ödemeyi yapılmadığını söylediğini belirtiyor. şuan bir yaptırım uygulamayacaklarını,sorunun satıcıyla aranızda çözülmesi gerektiğini söylüyor, eğer bu emailden sonra 7 gün içinde sorunu çözemezseniz ebay kurallarına göre yaptırım uygulayacak diyor birçok sorunun satıcı ve alıcı arasındaki anlaşmayla çözüldüğünü söylüyor veya satış asistanı ile çalışmanızı tavsiye ediyor

boşuna mı çevirdim ne

satıcıya mesaj atarak çözebilirsiniz heralde
Lun@tiC is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2008, 12:12 AM   #3
spiderbote
Üye

cok tsk ederim arkadasım.
bu adam once ben ihaleye girdigim zaman kargo tum dunyaya ucretsizdi.
simdi ucret koymuslar ve bana once paypalla odeme yaptım bana geri gondermiş sirket parayı. neden gondermiş hala anlamadım.
yaptırım derken ne uygulayabilirki?
odeme yaptım ebay itemi girdim paypala .
derrdimi anlatamıom o alert hala duruyo.
bana simdi mail atmıs
soyle dio:

We are refunding the payment made through paypal. The cost of sending the item to Turkey by UPS air is $88.00 + $79.95 item cost = $167.95 Total 2-3 business days guaranteed.
The cost of sending the item through the postal system is Clarinet = $50.00 S&H + $15.60 Courier Fee + $2.75 Insurance + $79.95 item cost = $148.30 Total (Airmail 6-10 business days not guaranteed)

Please note that all quotes are in US dollars. We accept Western Union Wire Transfers, Bank to Bank wire transfers, and Western Union International Money Orders, from our overseas customers. NO PAYPAL or Credit Cards!

Western Union you send to the following:

Priscila Moeller
2032 Highland Ave E
Twin Falls, Idaho 83301
208-735-1343

Then email back with the following information:

Wire transfer #:
Name Sent to: (Priscila Moeller)
Name Sent from: (your name)
Address Sent from: (your shipping address)
Amount Sent: (In US dollars and cents)
Ebay Item #

If you have any more questions or need any more information please let me know.

LeAnna

ama anlamıom ne dediğini sanırım yok kargo parası su kadar felan dio satısta boyle bişey yoktu. Nedemek istiyolar simdi ben ona
79.95 dolar ve artı 14 dolar kargo parası gonderdim simdi ne dicem anlatamamak ne kotu ya derdini
spiderbote is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2008, 09:43 PM   #4
Lun@tiC
Üye

adam paypaldan ödenen ücretleri geri ödediğini yani paypaldan para kabul etmediğini söylüyor kabul ettiği ödeme tipleri:western union uluslararası gönderi,bankadan bankaya havaleler
UPS air mail ile türkiyeye gönderimin $88.00 kargo ücreti+ $79.95 ürün ücreti = $167.95 olduğunu söylüyor

adamın paypalı refund etmesinin sebebi bu
Eski 05-09-2008, 03:48 PM   #5
spiderbote
Üye

Alıntı:
Lun@tiC tafarından gönderildi
adam paypaldan ödenen ücretleri geri ödediğini yani paypaldan para kabul etmediğini söylüyor kabul ettiği ödeme tipleri:western union uluslararası gönderi,bankadan bankaya havaleler
UPS air mail ile türkiyeye gönderimin $88.00 kargo ücreti+ $79.95 ürün ücreti = $167.95 olduğunu söylüyor

adamın paypalı refund etmesinin sebebi bu
cok tesekkur ederim ödeme yapmasam bir sorun olurmu ben odeme yaptıgım zaman kargo tüm dunyaya bedava idi bu adamlar ne yapmaya calısıyor simdi birde ek ucret istiyorlar o alert hala duruyor. bana bir sorun teskil edermi? ödeme yapmayacagım
Eski 05-09-2008, 08:17 PM   #6
Lun@tiC
Üye

satıcı paranın tamamını sana geri verdimi?
Eski 05-10-2008, 08:25 PM   #7
spiderbote
Üye

Alıntı:
Lun@tiC tafarından gönderildi
satıcı paranın tamamını sana geri verdimi?

evet tamamını verdi ?
gönderdiğim tüm para hatta bir odeme daha yaptım yine geri gondermiş
Eski 05-15-2008, 06:18 PM   #8
tiglon
Kallavi Üye

tiglon kullanıcısının avatarı

Ünü: tiglon is on a distinguished road

Alıntı:
spiderbote tafarından gönderildi
evet tamamını verdi ?
gönderdiğim tüm para hatta bir odeme daha yaptım yine geri gondermiş

Ebay'e ve paypal'a durumunu anlatan mail at, ben ödeme yaptım fakat satıcı paypal dışında ödeme istiyor ben paypal dışında ödeme yapmıyorum de. Bu sebeple sana negatif feedback vermesini engellemiş olursun. Bugün 1 yarın 2-3 negatif feedback sahibi olursan daha sonraki problemli alışverişlerinde satıcılar senin bu durumunu öne sürerek tartışmada bir adım öne geçerler.
tiglon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 10:49 PM   #9
spiderbote
Üye

tşk sorunu hallettim
spiderbote is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık