Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-18-2007, 04:50 PM   #1
Yokan
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Yokan is on a distinguished road

Ebay dan birinden mal aldık tehtit ediliyorum ne yapmalıyız

mehaba arkadaslar hındıstanlı bır satıcıdan cuzdan aldım cuzdanlarda sahte cıktı bende ebaya sıkayet ettım malları gerı gonderdım paramı aldım bı kısmı kaldı 4 cuzdan parası vardı once 1 adet pesınede 3 adet almıstım 3 adetı aldım 1 adetını alacaktım sanal kartımı ıptalledım baska sanal kartı actırdım kart numarası degıstıgınden para bana gelmedı adama kotu yorum vermıstım vegatıf mallarının sahte oldugunu soyledım bana defalarca kufurlu mesajlar yazdı paranı gerı alamayacaksın falan fılan dedı bende trackıng numarası falanda vardı hepsını bı kutuya koyup gerı gondermıstım toplam agırlık 680 gramdı adam ebaya yazmıs 2 tane cıktı kutudan dıye dedım ben ıspatlayabılırım toplam agırlık 680 gram dıye tehtıtlerıne devam ettı sora londrada polıs amcasının oldugunu falan soyledı az oncede benı 0044 lu londranın numarasından bırı aradı ıngılızce bılmedıgım ıcın kapattım mesajla kım oldugunu sordum sen hırsızzın ben calıntı malları ıncelıyorum falan fılan bısıler yazmıs sımdı bunu gıdıp kıme sıkayet etmelıyım yardımcı olurmusunuz?
Yokan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-18-2007, 08:41 PM   #2
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
gecmıs olsun kaca aldın cuzdanları? tam psıkopata denk gelmıssın allh yardımcın olsun, cebını arıyorsa numarayı kullanılmayan bı numaraya yonlendır bırkac gun , oyle arasın nasıl olsa once turkce sonra ıngılızce bu numara kullanılmamaktadır dıyor
eger ev falanı arıyorsa, kendısı sahtekar da kımse onu yakalayamıyor sana kımse hıcbısı yapamaz, sen de ona kufret, bıkac kufur ogren bu arayınca bas kufru sen de op arayınca tehdıt et,dınsızın hakkından ımansız gelır sakın korkma
cıkar tırnaklarını goster av olacagına avcı ol, sen ara onu durmadan canından bezdır
benım yontemlerım bunlar
seninlede ugrasılmaz yani küfür ve tehdit hiç birsey kazandırmaz hatta bazı durumlarda ters tepip haklı konumdan haksız konumada düsebilirsin prasadürü uyguladıgın sürece istedigini alırsın ufak bir hatırlatma ceple yurtdısı aramalarda fatura iki tarafada yazıyor arayanda ödüyor arananda en azından bir zamanlar öyledi daha aynı sekildemi devam ediyorlar onu bilmiyorum
Eski 09-18-2007, 09:03 PM   #3
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: kesikbas is on a distinguished road

bisey olmaz kafana takma,sen yapman gerekeni yapip paranida geri almissin.Kalan 1 cuzdan parasi ise senin hatandan dolayi hibe gitmis,artik geri alman zor..
Yurtdisindan cep telefonu arandiginda fatura 2 tarafada yazmaz ancak yurtdisindan gelip turkiyede cep telefonunu kullanirsan o zaman 2 tarafada yazar.O yonden bir cekinme olmasin konusasin kufur edesin varsada et,hicbisey olmaz...
kesikbas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2007, 11:51 AM   #4
Yokan
Üye

ya iyide benim anlamadıgım skıayet kıme edecez polıse mı yada bakan baska bı yer varmı? adam bıde mesaj yazmıs turkıyeye gelecegım falan dıye bende buyrun gel senı beklıyorum dedım (baska bısı daha yazacaktım yanında gelırken baska bırınıde getır dıye ayıp olur dıye yazmadım ) - feedbacklerı kaldır konuyu kapatalım dedı bende bısı yazmadım
Yokan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2007, 05:04 PM   #5
jurgen1973
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: jurgen1973 is on a distinguished road

Selam ürünleri nereden aldin ebay Ingiltere mi Amerika mi?
jurgen1973 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2007, 01:46 AM   #6
Yokan
Üye

http://search.ebay.com/_W0QQsassZsaphire-ocean

malları burdan aldım
Eski 09-20-2007, 02:25 AM   #7
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: recepky is on a distinguished road

hint liye söle türkiyeye geldiinde bizede haber versin
Eski 09-20-2007, 08:58 PM   #8
kazuya20
Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: kazuya20 is on a distinguished road

kormana gerek yok arkadaşım.erif kendini akıllı sanıyor..sen aradığı zaman yönlendir bana gerisini boşwer.özelden numaramı weririm..polis savcı politikacı sanatcı mafya dan fln korkumuz yok allaha şükür dayımız albay
kazuya20 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-21-2007, 12:55 AM   #9
Yokan
Üye

ya aslında daha oncekı kufurlerını falan ebaya yazmıstım abayın dedıgı laf gıt polıse sole sımdı durumu anlatmak ıstmıyorum ama ıngılızcem zayıf onlard abı dunya sey yazıyor onuda anlayamıyoruz elımden gelse her seyı acıklıcam benı aradıgını ne bılım postahane konusundakı yalanını soylemıstım ıspatlayabılırım dıye 680 gram aslında bunların hepsını anlatsak atılır herhalde
Eski 09-21-2007, 01:00 AM   #10
Yokan
Üye

2 tane mesaj atmıs bıraz bısıler demıstım benım ıcın onelı degıl negatıfı kaldırmak kıbarca soyleseydınız kaldırırdım falan ama ıstersen dedım amcanız gelsın beklerız falan sımdı bana mesaj atmıs

WAS NOT COMMING TO TURKEY IT WAS MY UNCLE FROM LONDON WHO WORKS FOR POLICE IS COMMING TO TURKEY.
I TELL YOU VERY POLITELY PLEASE REMOVE THE NEGATIVE FEEDBACK AND MY UNCLE NOT COMMING TO TURKEY.TAKE CARE

I HAVE TOLD YOU VERY POLITELY BUT YOU DONT UNDERSTAND AND MY GOODS ARE GENUINE.
YOU HAVE OTHER EBAY ID: dj_tiesto_975( 7 ) AND I HAVE REFUNDED YOU MONEY FOR THE LAST WALLET ON THIS EBAY ID AND THE ITEM NUMBER IS-320116382246.HOPE YOU UNDERSTAND NOW AS YOU NEED TO CHECK THE REFUND ON THIS EBAY ID.THANKS

bı bakıma kaldır gıtsın sunları kurtulmus olurum dıyorum bı bakımada vıcdanım el vermıyor yaw adam sahte mal satıyor
Yokan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık