![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Ebay dan birinden mal aldık tehtit ediliyorum ne yapmalıyız
mehaba arkadaslar hındıstanlı bır satıcıdan cuzdan aldım cuzdanlarda sahte cıktı bende ebaya sıkayet ettım malları gerı gonderdım paramı aldım bı kısmı kaldı 4 cuzdan parası vardı once 1 adet pesınede 3 adet almıstım 3 adetı aldım 1 adetını alacaktım sanal kartımı ıptalledım baska sanal kartı actırdım kart numarası degıstıgınden para bana gelmedı adama kotu yorum vermıstım vegatıf mallarının sahte oldugunu soyledım bana defalarca kufurlu mesajlar yazdı paranı gerı alamayacaksın falan fılan dedı bende trackıng numarası falanda vardı hepsını bı kutuya koyup gerı gondermıstım toplam agırlık 680 gramdı adam ebaya yazmıs 2 tane cıktı kutudan dıye dedım ben ıspatlayabılırım toplam agırlık 680 gram dıye tehtıtlerıne devam ettı sora londrada polıs amcasının oldugunu falan soyledı az oncede benı 0044 lu londranın numarasından bırı aradı ıngılızce bılmedıgım ıcın kapattım mesajla kım oldugunu sordum sen hırsızzın ben calıntı malları ıncelıyorum falan fılan bısıler yazmıs sımdı bunu gıdıp kıme sıkayet etmelıyım yardımcı olurmusunuz?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
küfür ve tehdit hiç birsey kazandırmaz hatta bazı durumlarda ters tepip haklı konumdan haksız konumada düsebilirsin prasadürü uyguladıgın sürece istedigini alırsın ufak bir hatırlatma ceple yurtdısı aramalarda fatura iki tarafada yazıyor arayanda ödüyor arananda en azından bir zamanlar öyledi daha aynı sekildemi devam ediyorlar onu bilmiyorum
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
bisey olmaz kafana takma,sen yapman gerekeni yapip paranida geri almissin.Kalan 1 cuzdan parasi ise senin hatandan dolayi hibe gitmis,artik geri alman zor..
Yurtdisindan cep telefonu arandiginda fatura 2 tarafada yazmaz ancak yurtdisindan gelip turkiyede cep telefonunu kullanirsan o zaman 2 tarafada yazar.O yonden bir cekinme olmasin konusasin kufur edesin varsada et,hicbisey olmaz... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ya iyide benim anlamadıgım skıayet kıme edecez polıse mı yada bakan baska bı yer varmı? adam bıde mesaj yazmıs turkıyeye gelecegım falan dıye bende buyrun gel senı beklıyorum dedım (baska bısı daha yazacaktım yanında gelırken baska bırınıde getır dıye ayıp olur dıye yazmadım
) - feedbacklerı kaldır konuyu kapatalım dedı bende bısı yazmadım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Selam ürünleri nereden aldin ebay Ingiltere mi Amerika mi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
hint liye söle türkiyeye geldiinde bizede haber versin
![]()
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
kormana gerek yok arkadaşım.erif kendini akıllı sanıyor..sen aradığı zaman yönlendir bana gerisini boşwer.özelden numaramı weririm..polis savcı politikacı sanatcı mafya dan fln korkumuz yok allaha şükür dayımız albay
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ya aslında daha oncekı kufurlerını falan ebaya yazmıstım abayın dedıgı laf gıt polıse sole sımdı durumu anlatmak ıstmıyorum ama ıngılızcem zayıf onlard abı dunya sey yazıyor onuda anlayamıyoruz elımden gelse her seyı acıklıcam benı aradıgını ne bılım postahane konusundakı yalanını soylemıstım ıspatlayabılırım dıye 680 gram aslında bunların hepsını anlatsak atılır herhalde
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
2 tane mesaj atmıs bıraz bısıler demıstım benım ıcın onelı degıl negatıfı kaldırmak kıbarca soyleseydınız kaldırırdım falan ama ıstersen dedım amcanız gelsın beklerız falan sımdı bana mesaj atmıs
WAS NOT COMMING TO TURKEY IT WAS MY UNCLE FROM LONDON WHO WORKS FOR POLICE IS COMMING TO TURKEY. I TELL YOU VERY POLITELY PLEASE REMOVE THE NEGATIVE FEEDBACK AND MY UNCLE NOT COMMING TO TURKEY.TAKE CARE I HAVE TOLD YOU VERY POLITELY BUT YOU DONT UNDERSTAND AND MY GOODS ARE GENUINE. YOU HAVE OTHER EBAY ID: dj_tiesto_975( 7 ) AND I HAVE REFUNDED YOU MONEY FOR THE LAST WALLET ON THIS EBAY ID AND THE ITEM NUMBER IS-320116382246.HOPE YOU UNDERSTAND NOW AS YOU NEED TO CHECK THE REFUND ON THIS EBAY ID.THANKS bı bakıma kaldır gıtsın sunları kurtulmus olurum dıyorum bı bakımada vıcdanım el vermıyor yaw adam sahte mal satıyor |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|