Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-25-2008, 09:57 PM   #1
zanane
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: zanane is on a distinguished road

Unhappy Arkdaşlar Madur Oldum,yardim Lütfen

Arkadaşlar bundan birbuçuk ay önce bir saat aldım.Satıcı bana yanlış saati yolldı adam ile konustum saati tekrar yolladım fakat adamdan ses seda çıkamadı daha sonra.Ebay ve paypal a şikayet ettin dispute açtım bir iş çıkmadı.Adam mallarını kaldırmış artık ebay üyesi değilmiş.Ebay ulaşmaya çalısıyorum dedi ve senin madur oldugunun farkındayız dedi ama bir sonuç çıkmadı.Dun tekrar bir mesaj attım asamlar bana alttaki mesajı yoladı.Sizden ricam mesajda tama olarak ne deniyor bir de yapmam gereken üstüne su içmek mi acep?

Thank you for writing eBay in regard to item #360054464032. I understand
that you have not received the refund for this item and you also
mentioned that the seller was unresponsive.

I understand your situation and I'm sorry that you've had such
difficulty with this transaction.

Buyers can open an Item Not Received or Significantly Not As Described
dispute any time between 10 and 60 days after the transaction date. The
transaction date is the date when the listing ends, the buyer agrees to
buy the item, and the seller commits to sell it.

Unfortunately, this listing ended more than 60 days ago, which means you
are unable to file a dispute for this item. Additionally, this item may
not be covered by our other buyer protection programs.
zanane is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-25-2008, 11:47 PM   #2
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Umutsuz vaka. sana diyor ki durumunuzu ve geri ödemeniz alamadığınızı anlıyoruz. fakat yapabileceğimiz bir şey yok. çünkü böyle bir durumda 10-60 gün arasında dispute açmanız gerekir eğer açmazsanız alıcı koruma programının kapsamından çıkarsınız. bu listeleme sona ereli 60 günden fazla olmuş.
Eski 07-25-2008, 11:49 PM   #3
haXan
Aşmış Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: haXan is on a distinguished road

Kısacası dispute süresi dolmuş bu yüzden bizim alıcıyı kourma politikamızla uyuşmayan bir durumda kalmışsınız falan filan diyor...Yani hakikaten ve resmen mağdur durumda kalmışsınız ve maalesef çözümüde yok gözüküyor...
Eski 07-25-2008, 11:49 PM   #4
sozberk
Üye ül-Zebellah

Yapabileceğin şey şu: adamın maili vardır sende paypaldan ödeme yaptığın mail. o maile yazarak damdan paranı iste vermiyorsa bir bardak soğuk su iç dikkat et fazla buz olamsın içinde
Eski 07-25-2008, 11:59 PM   #5
haXan
Aşmış Üye

Adam ebay üyesi değil demişsiniz adam ebay üyesi değilse demekki siteden atılmış demektir ki sebebi %97 sahtekarlık ve dolandırıcılıktır...

E dolandırıcı adamada mesaj atıp mağduriyetimi gider paramı geri öde deseniz bile he he oldu merak etme diye cevap gönderiri...
Eski 07-26-2008, 02:53 AM   #6
sozberk
Üye ül-Zebellah

ne olacağı bilinmez haxan ben de uzakdoğulu bir satıcıdan iki tane 8 gb sd kart almıştım. iki gün sonra adam ebaydan atılmıştı ama kartlar 10 gün sonra elimdeydi. ebaydan atılmış ama sahtekarlıktan atıldığını nerden biliyoruz. sadece kurallara uymmamıştır diyor
Eski 07-26-2008, 01:54 PM   #7
zanane
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: zanane is on a distinguished road

Arkadaşlar yanıtlarınız için tesekkurler.Bugün ürüne ödeme yapmamın 59.günü.Bunda en az 20 gün önce ben Dispute açtım zaten paypal dan.Fakat adamlar 10 ile 60 gün arasında yapılması gerektiğini ve yapmadıgımı söylüyorlar.Dispute açma zamanımı nasıl görebilirim paypal da.Satıcı ile görüşmekten başka bir çıkar yolu kalmadı herhal!tekrar tesekkur ediyorum!
zanane is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-26-2008, 02:27 PM   #8
haXan
Aşmış Üye

Alıntı:
sozberk tafarından gönderildi
ne olacağı bilinmez haxan ben de uzakdoğulu bir satıcıdan iki tane 8 gb sd kart almıştım. iki gün sonra adam ebaydan atılmıştı ama kartlar 10 gün sonra elimdeydi. ebaydan atılmış ama sahtekarlıktan atıldığını nerden biliyoruz. sadece kurallara uymmamıştır diyor

Yaa adam atılmadan önce kurallar gereği ürünü göndermiştir..Sonra siteden atılmıştır üründe o sırada yolda olduğu için gelmiştir..Ama beni anlatmaya çalıştığım ürünü satın aldınız diyelim bugün sonra 1-2 saat sonra adam siteden atıldı..E ürününüzü kargoya verip vermediğide belli değil..Diyelim dolandırıcılıktan atıldı siteden..E sizden ürünün parasınıda almış ürünü göndermekte zorunda değil ki siteden atılmış zaten herhangi bir yaptırımı yok kimseinin adam üzerine..

Onu anlatmaya çlışıyorum...
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık