![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
BRAND NEW OPEN BOX? acil....
-------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar bir ürün buldum almak için incelerken condition kısmında brand new open box! ibaresi var. ben ise kullanılmış değil sıfır (brand new) ürün almak istiyorum. bu open box! ibaresi kafamı karıştırdı. ürün linkini veriyorum ,bu ne anlama geliyor? farkı nedir? , açıklayabilirseniz çok memnun olurum... teşekkürler şimdiden.. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=250217547357 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Yeni kutusunda fakat kutusu açılmış.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
ürün daha önce başkası tarafından alınmış ve arızası olduğu için geri iade edilmiş, fabrikada tekrar tamir edildikten sonra tekrar satışa çıkartılmış
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
satıcıya da sordum, bana satıcıdan aşağıdaki gibi bir cevap geldi. ancak cevapta tamir görüp görmediği veya herhangibir prçasının değişip değişmediğini net olarak anlayamadım. sizler ne dersiniz?
This is a precaution our company takes when we buy items from our local vendors. Each item is thoroughly inspected to insure the functionality. This is for the safety and security of the item and for your customer satisfaction. It really does not make a difference at all. It is actually a benefit to you to assure you of the item. Thanks |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
|
kutunun denenmek için açıldığını söylüyor. Bu şekilde daha garantili olduğunu söylüyor. Kapalı kutu daki deneme şanşın olmadığından arızalı çıkabileciğini bu şekilde daha garantili olduğunu söylüyor
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|