Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-21-2008, 08:10 AM   #1
manisa_tr
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: manisa_tr is on a distinguished road

Exclamation open box nedir?

BRAND NEW OPEN BOX? acil....

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bir ürün buldum almak için incelerken condition kısmında brand new open box! ibaresi var. ben ise kullanılmış değil sıfır (brand new) ürün almak istiyorum. bu open box! ibaresi kafamı karıştırdı. ürün linkini veriyorum ,bu ne anlama geliyor? farkı nedir? , açıklayabilirseniz çok memnun olurum...
teşekkürler şimdiden..

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=250217547357
manisa_tr is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2008, 09:06 AM   #2
axial
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: axial is on a distinguished road

Yeni kutusunda fakat kutusu açılmış.
axial is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2008, 09:35 AM   #3
wess
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: wess is on a distinguished road

ürün daha önce başkası tarafından alınmış ve arızası olduğu için geri iade edilmiş, fabrikada tekrar tamir edildikten sonra tekrar satışa çıkartılmış
wess is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2008, 10:56 AM   #4
manisa_tr
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: manisa_tr is on a distinguished road

Question ikinci soru

satıcıya da sordum, bana satıcıdan aşağıdaki gibi bir cevap geldi. ancak cevapta tamir görüp görmediği veya herhangibir prçasının değişip değişmediğini net olarak anlayamadım. sizler ne dersiniz?

This is a precaution our company takes when we buy items from our local vendors. Each item is thoroughly inspected to insure the functionality. This is for the safety and security of the item and for your customer satisfaction. It really does not make a difference at all. It is actually a benefit to you to assure you of the item. Thanks
manisa_tr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2008, 12:21 PM   #5
acengiz42
Kallavi Üye

acengiz42 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: acengiz42 is on a distinguished road

acengiz42 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
kutunun denenmek için açıldığını söylüyor. Bu şekilde daha garantili olduğunu söylüyor. Kapalı kutu daki deneme şanşın olmadığından arızalı çıkabileciğini bu şekilde daha garantili olduğunu söylüyor
acengiz42 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık