Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-26-2007, 03:05 PM   #1
onurum95
Taze Üye

onurum95 kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
Ünü: onurum95 is on a distinguished road

Bilmeden satın mı aldım yani?

Arkadaşlar

Yani saırdım kaldım.Yeni olduğum için bazı ürünleri Buy now olarak bilmeden tıklamıstım.Ancak Paypal sayfasına gelince onaylamadım yani ücretini ödemedim.Böyle 3 ürün var.Satıcılardan bana mesaj geldi satın alın falan gibi herhalde...Dün üçüne de forumdan bir ark.yardımıyla yalnıslık yaptığımı yazıp özür diledim. Ama bugun de Ebay dan bana aşağıdaki mesaj geldi. Yani ben simdi bu urunleri almak zorunda değilim herhalde??? Almayınca Ebayda hesabım bloke olur mu acaba???? Yardımlarınızı bekliyorum...

Aşagıda yalnıs tıkladığım bir ürün için Ebaydan gelen mesaj var. Diğer ürünlerden ses cıkmadı.

eBay Unpaid Item Mutual Agreement for Item #230202238092 - Response Required

Dear onurum95,

We are contacting you about the following item: NIB REVLON COLORSTAY LIQUID EYELINER - BLACK SHIMMER (#230202238092)

The seller, glossi.com.auonline tells us you have mutually agreed not to complete the transaction (e.g. because you returned or are returning the item for a refund or because there was a misunderstanding) and has requested a credit for their eBay fees.

Please respond by Jan-01-2008 so eBay knows whether you have made this agreement.

Please note: Both you and the seller will still be able to leave feedback for each other regarding this transaction.

Thank you,
eBay
onurum95 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-01-2008, 08:26 PM   #2
neckornothing
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: neckornothing is on a distinguished road

ay ben yanlış yaptım

Mutual Agreement yollamış satıcı ucuz yırtmışsın,
orda accept diye bir seçenek olmalı tıkla ki satıcı final value fee sini geri alsın, 1 ocak son taraih inşallah respond accept yapmışsındır.
birde enterandır ki satıcılar diyorsun tek satıcıdan almışsın bu ürünleri artı önce 2 tane almışsın sonra 7 dakka sonra sanırım kesmemiş gelip bi tane almışsın,
aa ben bilmeden aldım çok şaşırdım ne zaman aldım? entersan ki enteresan valla çok enteresansınız. hadi yanlışlık oldu dediğin gibi oraya 2 adeti de mi yanlışlıkla yazdın hadi onu da yanlışlıkla yazdın,
insan 7 dakka sonra gelip bir daha mı yanlışlıkla alır ?
lütfen ama di mi?
neckornothing is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-04-2008, 11:00 AM   #3
onurum95
Taze Üye

onurum95 kullanıcısının avatarı

Ünü: onurum95 is on a distinguished road

Yardımınıza teşekkurler ama bir yandan da alay etmişsiniz..Gerçekten saşırdım yalan yok.Çünkü ingilizcem yok ne yapalım..Birinde oğlum yardımcı olmaya calıstı Buy now u tıklayıp ilerledik.Sonucta Paypal a baglanacak mı dıye..O safhaya gelince bıraktık.Şimdi işin içinden cıkamıyorum. Nerden bileyim. Diğer ikisini de aynı satıcıdan aldım.Yani önce iki tane alayım dedim sonra vazgecip bir adete döndüm.Simdi hicbiri gelmiyor tabii. Bütün bunları da
kayıt olduğum gece yaptık yani...Tamamen acemilik... Enteresanlıktan cok dil bilmemezlik..

Neticede halen ne yapacagımı bilmiyorum.Satıcı kaldır vazgec anlamında birşeyler yazıyor.Nasıl vazgecilir??? Accept diye birşey yok gelen mesajlarda..Respond Now var.Onu da tıklayıp satıcılara birer mesaj daha yazdım o kadar...Yakında bloke olursam hic sasırmam.
onurum95 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2008, 11:24 PM   #4
neckornothing
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: neckornothing is on a distinguished road

estağfurullah ne haddime alay etmek,
uslübum böyle,
kusuruma bakmayınız,
ebay gittighidiyor gibi değildir buy it now a tıkladınızmı almış olursunuz ürünü sonra ödeme linki çıkar my ebay den ordan ödersiniz,
mutual Agreement te i accept agreement yazıp respond yapın,
dispute aşamalarını kaçırmayın sürekli takip edin.
bloke olmazsınız merak etmeyin ,
satıcı iyi bir insan.
neckornothing is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2008, 11:32 PM   #5
emrahseral
Aşmış Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: emrahseral is on a distinguished road

Alıntı:
onurum95 tafarından gönderildi
...ingilizcem yok...

siz ve sizin durumunuzda olan uluslararası tüketicilere kapsamlı bir dilsel çözüm paketi gerektiğine iyice kanaat getirmiş bulunuyorum...
Eski 02-15-2008, 01:48 AM   #6
suicidestar
Taze Üye

Ünü: suicidestar is on a distinguished road

aynı şey benimde başıma qeldi ama ben ayak numaralarını karıştırdıqımdan dolayı satıcıya durumu anlattım cevabını beklıyorum
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık