![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Biten ürün Nasil Bulunur?
Arkadaşlar izlemeye aldığım bir ürün kapanmış, ben de sildim
hangı satıcıysa ona mesaj atıp, acıkarttırması bıten urunun kapanıs fıyatından kabul ederse urunden alacagımı,ebayda listelemeyip paypal invoice yolla dicektim ama urunu bulamıyorum biten urunler nasıl aranıyor? sanırım dun yada ondan oncekı gun fılan kapanmıs Bu mesaj en son " 09-22-2008 " tarihinde saat 08:19 AM itibariyle nausica tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
|
Alıntı:
ebay da listelemeden acaba nasıl satın alabiliyorsunuz ve ingilizce satıcıya ne dememiz gerekiyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
|
Alıntı:
yardımlarınız için teşekkürler, ebay da olduğu gibi acaba paypal paramızı garanti altına alıyor mu aslında öğrenmek istediğim o bide paypaldan invoice gönder nasıl diyeceğiz satcıya ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eğer satıcının adını hatırlıyorsanız o satıcıyı advanced serach den bulup o satıcının o anki ürünlerine ulaşabilirsiniz, o satıcaya ait ürünlerin sayfası çıkınca sol sütunda "completed listings" i seçip tekrar search yapın orada 90 gün içerisinde o satıcının bitmiş listelemeleri çıkar kırmızılar satılmayan yeşiller satılanlardır, eğer satıcının adını bilmiyorsanız,aradığınız ürünün başlığını arama kutusuna yazıp aratın, çıkan sayfada aradığınız ürünlerden varsa ulaşabilirsiniz eğer o başlıktaki ürünlerden yoksa yine sol sütundan completed listings e tıklayıp tekrar aratın. biten ürünlere ulaşabilirsiniz. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|