Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-02-2008, 02:13 AM   #1
nausica
Aşmış Üye

nausica kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: nausica is on a distinguished road

Biten ürün Nasil Bulunur?

Arkadaşlar izlemeye aldığım bir ürün kapanmış, ben de sildim ama sonra pisman lldum cunku cok ucuza kapanmıstı
hangı satıcıysa ona mesaj atıp, acıkarttırması bıten urunun kapanıs fıyatından kabul ederse 3 tane alacagımı,ebayda listelemeyip paypal invoice yolla dicektim
ama urunu bulamıyorum
biten urunler nasıl aranıyor? sanırım dun yada ondan oncekı gun fılan kapanmıs
nausica is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2008, 06:24 PM   #2
zeynelgun
Üye

zeynelgun kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: zeynelgun is on a distinguished road

zeynelgun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
Arkadaşlar izlemeye aldığım bir ürün kapanmış, ben de sildim ama sonra pisman lldum cunku cok ucuza kapanmıstı
hangı satıcıysa ona mesaj atıp, acıkarttırması bıten urunun kapanıs fıyatından kabul ederse 3 tane alacagımı,ebayda listelemeyip paypal invoice yolla dicektim
ama urunu bulamıyorum

ebay da listelemeden acaba nasıl satın alabiliyorsunuz ve ingilizce satıcıya ne dememiz gerekiyor
zeynelgun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2008, 07:28 PM   #3
nausica
Aşmış Üye

nausica kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: nausica is on a distinguished road

Alıntı:
zeynelgun tafarından gönderildi
ebay da listelemeden acaba nasıl satın alabiliyorsunuz ve ingilizce satıcıya ne dememiz gerekiyor
bence siz boyle ıslere kalkısmayın hadi bendeki deli cesareti pahalı bısı alırsınız satıcı gondermez sora allahın belası nausicanın lafıyla bısı aldık basımız belaya gırdı dersınız hihihoho
ya onermıyorum ama ben alıyorum,yanı gondermezse ne olur onu bılmıyorum,satıcıya mesaj gonderıyorum mesela aynı urunden satmıs ben ızlemeye almısım ve teklıf vermeye vaktım olmamıs dıyelım
soruyorum ıste do you have xxxx ? urun neyse onun adını yazıyorum
var derse bana paypaldan invoice gonder diorum oyle alıcam ama gumrukle ılgılı rıcalarımı kabul edersen alıcam dıyorum ve ne ıstıyceksem yazıyorum
ok derse o gonderıyor ben de odeme yapıyorum
maılınıze bı paypal faturası gelıo mutlaka urunun adı kac tane oldugu urun fıyatı ve ıstedıgı kargo bedelını yazsın satıcı
oyle oduyorum
nausica is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2008, 09:46 PM   #4
zeynelgun
Üye

zeynelgun kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: zeynelgun is on a distinguished road

zeynelgun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
bence siz boyle ıslere kalkısmayın hadi bendeki deli cesareti pahalı bısı alırsınız satıcı gondermez sora allahın belası nausicanın lafıyla bısı aldık basımız belaya gırdı dersınız hihihoho
ya onermıyorum ama ben alıyorum,yanı gondermezse ne olur onu bılmıyorum,satıcıya mesaj gonderıyorum mesela aynı urunden satmıs ben ızlemeye almısım ve teklıf vermeye vaktım olmamıs dıyelım
soruyorum ıste do you have xxxx ? urun neyse onun adını yazıyorum
var derse bana paypaldan invoice gonder diorum oyle alıcam ama gumrukle ılgılı rıcalarımı kabul edersen alıcam dıyorum ve ne ıstıyceksem yazıyorum
ok derse o gonderıyor ben de odeme yapıyorum
maılınıze bı paypal faturası gelıo mutlaka urunun adı kac tane oldugu urun fıyatı ve ıstedıgı kargo bedelını yazsın satıcı
oyle oduyorum

yardımlarınız için teşekkürler, ebay da olduğu gibi acaba paypal paramızı garanti altına alıyor mu aslında öğrenmek istediğim o
bide paypaldan invoice gönder nasıl diyeceğiz satcıya
zeynelgun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2008, 10:55 PM   #5
neckornothing
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: neckornothing is on a distinguished road

Alıntı:
ama urunu bulamıyorum

eğer satıcının adını hatırlıyorsanız o satıcıyı advanced serach den bulup o satıcının o anki ürünlerine ulaşabilirsiniz,
o satıcaya ait ürünlerin sayfası çıkınca sol sütunda "completed listings" i seçip tekrar search yapın orada 90 gün içerisinde o satıcının bitmiş listelemeleri çıkar kırmızılar satılmayan yeşiller satılanlardır, eğer satıcının adını bilmiyorsanız,aradığınız ürünün başlığını arama kutusuna yazıp aratın, çıkan sayfada aradığınız ürünlerden varsa ulaşabilirsiniz eğer o başlıktaki ürünlerden yoksa yine sol sütundan completed listings e tıklayıp tekrar aratın. biten ürünlere ulaşabilirsiniz.
neckornothing is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık