![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Almak istemediğim ürünleri nasıl silerim?
Arkadaşlar merhaba
Ben Ebay da yeniyim ürünlere bakarken birkaç ürüne yalnıslıkla alıyormusum gibi tıkladım.Ama Paybal dan para ödemesine gelince hatamı anladım ve para ödemedim. Böyle üç tane işlemim var.Bunlar benim sayfamda halen duruyorlar.Sepetimde herhalde...Ben bunları nasıl silerim??? Ödeme yapmadığıma göre beni satın almak için zorlamazlar insallah..Çünkü bunların üçü de hemen al etiketli ürünlerdi acık arttırmaya falan girmedim yani... İkinci olarak da Feedback puanı vereceğimiz zaman nereyi tıklayacağımızı bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrrr |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
silemessin orda durur satıcıya mesaj yolla alamıcam diye yanlışlıkla aldım diye
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bi de arkadaşım sen hep yardımcı oluyorsun bana...Yanlışlıkla yazdım almak istemiyorum diye nasıl yazarım İngilizce...bari onu da söyle de ben de mesaj göndereyim.. Okulda İngilizce yerine Almanca okursan böyle olur işte... Teşekkür |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
I recently bought this item by mistake from you I can't pay your money sorry sende almanca yardım edersin bize
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Puanlama
İkinci olarak da Feedback puanı vereceğimiz zaman nereyi tıklayacağımızı bir türlü bulamadım.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
ebay senin ana sayfanda aldığın ürünün yanında leave feedback yazması lazım oaraya tıklarsan yapabilirsin
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Çok sağol... Ederim tabii hatırladığım kadarıyla yardımcı olurum. En azından İngilizce gibi sıkıntım cekmem orda... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|