![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Bayram Hediyesi
Sizlerin de takdirine sığınarak burada bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.Ben bundan önce netsiparişden 100 ün üzerinde alışveriş yapmıştım.Onlar da sağolsun her bayramda doğum günümde yılbaşında olmak üzere bana çamsakızı çoban armağanı misali hediyeler gönderdiler.Hatta ebay dan bir ürün almış olduğum bir satıcı bile bana bayram hediyesi gönderdi.Ama koskoca h. b. da ekibinden hala birşey gelmedi.Bu konuyu ilerki günlede sizlerle paylaşacam.Arkadaşlar bunlar önemli şeylerdir.Bunları paylaşmak lazım ki ozaman belki bizlerin isteklerine karşı adım atarlar.
HERKEZİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
ebaydan bayram hediyesi!!!!!????? GERÇEKMİ ![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
türk galiba satıcı
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|