![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
amerikada bir şirketi nereye şikayet ederim
türkiyede bu gibi yerler varya amerikada nereye şikayette bulunabilirim?
buarada paypalla alışveriş yapmadım ama büyük bir şirketten alışveriş yaptım isimde veriyim victoria secret olay uzun hikaye tüketici hakları falan varmı oralarda |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
o markayı çok iyi tanırım sorun kısaca nedir?
abd den direk müdahele yapılabilir tabi gerekçeli bir durumsa eğer Bu mesaj en son " 01-09-2008 " tarihinde saat 02:02 AM itibariyle missisipi tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
aralığın başında bu siteden alışveriş yaptım shipping maili 6 aralıkta geldi
bana sipariş statusunu görmem için link verdiler ve siparişi verirken kayıt olduğum email ve şifre olmadan sipariş statüsüne bakamıyoruzya benim emailimi sistem tanımıyor register olun bu email kayıtlı değil diyor giriş yapamadığımdanda sipariş statüsüne bakamadım bilirsiniz türkiyede vs paketleri bir iki haftada falan geliyo ben 3 hafta bekledim emailimi websiteleri tanımadığından sonra mail attım emailim sitenizde tanınmıyor paketim nerde ne durumda statüs sayfanıza giriş yapabiliyorum bana tracking numaramı verin diye durumumu açık açık 10larca emaille yazmama rağmen bana hala link verip bu linkten bakın diyorlar gelen bir maildede yeniden kayıt olun dendi bende yeniden kayıt olursam gelmeyen siparişi göremeyebilirim dedim herzamanki gibi anlamamazlığa verdiler hala link veriyorlar 1ay önce kredi kartımı ödedim hala ne gelen var ne giden pttdende sorduramıyorum bana 1 ocaktan önce gelecek gelmezse kontak kurun dediler durumu bildirdim 7 ocağı bekleyin bu sefer gelicek bilmemne dediler hala yok sorun ne biliyomusunuz tracking numarası vermemeleri hiç değilse barkod altında LC lide olsa numaramı istiyorum vermiyorlar 10larca mail attım otomatik mesajlar yollayıp duruyorlar artık lanet olsun dedim yani paket gelsin bir daha asla ilk ve son olacak ha birde şu var ürünler 3 parça 100 dolar tuttu kargo dahil ve 3 parça o an sitede gözüküyorduki ben sipariş verdim bana ürünleriniz kalmamış temin edilince birkaç kargoda size ulaştırılacak dediler hala ilk kargo bile gelmedi birçok site email ile olsun ticket falan açıp tracking numarası veriyorlar bunlara güvenlik için sorularınız varsa yanıtlarım yeterki bana bir numara verin barkodun altındaki numarayı dedim okumuyorlar sanırım yine bildiklerini okuyorlar link veriyorlar ne yapıcamı şaşırdım Bu mesaj en son " 01-09-2008 " tarihinde saat 01:39 PM itibariyle cozmo tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
anladığım kadarıyla kullanıcı adı email adresi ile ilk kez sipariş vermiyorsun ama kargo takipte ilk kez bu sorun çıktı farklı bilgisayarlardan deneyin müşteri hizmetlerine tekrar mail yollayıp custom number ve order number isteyin ama en önce şunu bil ki vs nin müşteri temsilciliği sadece abd için hızlıdır uluslararası pek takmazlar japonya hariç eğer en son dediğin yani ürünleri satın alındıktan sonra out-stock durumunda ise 2 hafta bekletme süresi doğar ödene paranın ve kargonun bu süre sonunda eğer ürünler temin edilemezse kredi kartına para iade edilir bunun için herhangi bir mail göndermezler sadece üyelik durumunun order status/ shipping bölümünde görülebilir eğer üyelik bilgilerine ulaşamıyorsan bankayı arayıp kredi kartı hesap hareketlerinden sordurabilirsin benzer durum başıma gelmişti aldığım ürün out-stock durumuna düşmüştü ve 3 ay 10 gün sonra para iade edildi ama bu süre de geçer hiçbir gelişme olmaz ise federal polisi devreye sokabilirsin bunun için abd Türk konsolosluğundan yardım alman mümkün ama işin aslı için bir avukata ihtiyaç var sadece federal polis bu işin takipçisi orda işin diğer kısmı içinde medya da bu durumunu ifşa edebilir tüm bunlara belki gerek bile kalmadan işin hallolur VS medya populerliği ile bir dev |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
neee 3 ay sonramı paran iade edildi inanamıyorum victoriada oldu bu durum dimi
evet ilk siparişimdir ve son olacağı kesin... bende buarada mail attım banada para iadesi yapabiliriz yada ürünü tekrar gönderebiliriz yazmışlar hayret okadar mail attım sonunda bu mail geldi ozaman hiç düşünmeden ürünleri tekrar istiyimde ben yine göremicem siparişlern durumunu offf küçük şirketler bunu yapmıyor işte tutunabilmek için daha iyi hizmet veriyorlar anlattığın yolu umarım denemem bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|