![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
GG de soylede bır sorunda var satıcı ısterse urunu yollamayabılır. pekı sız bunma karsılık tek yaptırımınzı dusuk puan vermek daha otesı yok. sen begenmısın almıssın belkı onun ıcın dıgerını alma fırsatını kacırmıssın hıc yanı
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
elimde mp4 var istersen satayım :d
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
satıcıyla ilgili bişey...ebayda da var öyle satıcılar. paypalda 130$ ım gitti benim. ben gg den aldığım bikaç şeyi ONAY VERDİKTEN SONRA bile geri iade ettim, satıcı da bankaya parayı iade etti. ebayda bırakın geri göndermeyi MUHATAP bile bulamıyorsunuz. claim aç bilmemne 1 ay geçiyo...gg yardım servisine attığınız mesajlar ANINDA yanıtlanıyor. paypala 6 defa telefon ettim, onlarca mail attım MUHATAP YOK! 1 ay sonra 1 mailime cvp geldi özür dileriz yoğunluk sebebi ile sizlere yardımcı olamıyoruz...velhasıl kelam en büyük sıkıntı MUHATAP bulamamaktır arkadaşlar. çoğu kargo şirketinin internet takip sistemi var. mal nerde görebiliyorsunuz. iade mal elime ulaşmadı diye bişey diyemez satıcı.
"Its not untill you lose everything, that you are free to do anything" Tyler Durden Bu mesaj en son " 02-29-2008 " tarihinde saat 03:44 AM itibariyle thegreat tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet malesef bu böyle adam 5 işlem yapmıs 5 işi ödememişin bu adam atılmıyor ve aynı isim ve kredi karti ile girişi engellenmiyor bu nasıl iş ya biz satıcılar madur ediliyruz. tabigg ye göre sorun yok 4 ytl listeleme ücretini alıyor catır catır. |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Türkiyede satıcı olmak oldukça zor bir sürü piskopat var yok ilanı manipüle ettin hiç soru sormaz 5 gün ilan biter tonlarca soru . ben küçük çaplı satıcıyım bana bile bıkkınlık geldi artık günde 10 larca satış yapanı düşüemiyorum bile.. hele bazıları var ürünü bozuk diye diğer alıcılara mesaj atıyor başka üye adıyla sonra kendine ucuza kapmaya çalışıyor.. bu kadar namussuzlara tanık oldum... ayrete bu kadar yüksek komisyona manüpülasyon kaçınılmaz çünkü asgariye 2 ytl alıyor adamlar.. gg den öyle iyi kar edenler yoktur hiç sanmıyorum...
Bu mesaj en son " 04-24-2008 " tarihinde saat 11:11 PM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2008
Ünü:
![]() |
Ben sahibinden.com'dan alışveriş de yaptım, satış da. Hiç sorun yaşamadım. Hele bir de güvenli e-ticaret seçeneğini seçerseniz, alıcı malı alıp, "tamam memnunum" diyene kadar sahibinden.com parayı tutuyor. Onay gelince satıcıya parasını ödüyor. Güvenli ticaret seçeneğini seçerseniz %6-7 ödüyorsunuz, seçmezseniz birşey ödemiyorsunuz.
Neden bu siteden satış yapmıyorsunuz pek ? |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Gittigidiyorda pürüzsüz feedbacki olan kişilerden alın. Bir şeyi almadan önce mutlaka sorun. Bu işer bir de insanın yaratılışyla ilgili. Mesela ben 8 gb mp3 aldım ebaydan. forumda anladığım kadarıyla elemanın malları hackliymiş ve 1 gb imiş. İşime yaramayacak. O yüzden gelir gelmez formatı bascam ve 1 gb olarak satacağım gittigidiyorda. eğer art niyetli olsaydım 8 gb diye sallardım giderdi. ve çoğu kişi de öyle yapıyor.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|