![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
eyvallah, bir de öyle deneyeyim.
saygılarımla.. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Şimdiye kadar gg'den bir çok ürün aldım ve sattım. Hiçbir sorun yaşamadım. Muhtemelen bir irtibat kopukluğu olmuştur yoksa paranızın iade edilmesi gerekir. Siz onlara kargo numarasını verip , satan kişiye geri gönderdiğinizi bildirdiniz mi?
|
|
|
#23 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Kargo numarasını vererek sorun çözülebilir.. cunku sen haber vermezsen siteye sitenın burda yapıcak birseyi yok
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
gittigidiyor kepazeliği
burdaki biçok arakdasımızın yurtdısından getirdiği urunleri gittigidiyorda sattıgını biliyorum ancak gittigidiyor skandal kararlara imza atıyor gecen gun bi arakdasımızdan aldıgım ve gittigidiyorda satmaya çalıştıgım 2-3 zippo disturubn baskılarıyla skandal bi karar vererek distrubun elinde olmayan urunleri ilalarından kaçak diye kaldırdı oysaki kaçak nedir bunu dahi bilmiyorlar.gittigidiyor nasıl bukadar buyudugunun dahi farkında deil bu uygulamalara devam ederse gittigidiyor batacaktır keza tüm internet sitelerinde distrubun zippoları var ancak hiçbiri satmıyor ve gittigidiyoraad ambargo koymuslar ve kendileri satıslara baslamış pes dogrusu gittigidiyoru kınıyorum gittigidiyor nasıl gittigidiyor oldu farkında değil galiba.
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gittigidiyorun burda eksiği büyük. Bence senin yapabilceğin en iyi şey bankaya git. durumu anlat onların ödemeyi iptal etme hakları var. yada gittigidiyordan adamın telefonunu isteyip arayabilirsin ama adam dolunadırıcı ne kadar anlaşırsınız bilemiyorum. bence bankana dilekçe ver bu harcamamın karşılığında hizmet almadım diye. |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aslında açık ta denmez kendilerine kâr sağlıyorlar bir nevi. |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
artık gerisi adliye koridorlarına gider ![]() ama belki bir şans durumu bankaya bildirerek dolandırıldım derseniz. parayı bloke edebilirler adınıza dava yürütüp geri alabilirler belki. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Paypal çokmu iyi arkadaşlar n ürün iade ederseniz paypalda satıcının insiyatifine kaldınız çünkü sadece paypal alıcıya ulaştırmada sorumlu ben ptt ile 300 dolarlık ürün gönderdim abd ye ve satıcı almadım demedikçe parayı paypal vermiyormuş ve satıcıda kalıyormuş kesinlikle ptt tracki kabul etmiyor. çok korkmuştum o an ama satıcı iyi çıktı. ha satıcının takip numarası işe yarayabilir o da zaten aldığınızda aynı takip no ile iade şansınız olmuyor
sonrasını satıcıya bırakıyor, ayreten ürün size ulaşmaz ise paranızı dava ediyorsunuz 20-30 gün bekletip geri veriyor oda eksik bana hiç tam vermedi daha GG ye gelince gg de ürünü almadım diyen satıcı çok nadirdir belki 1-2 kişi, çünkü para alıcıya geçmediği gibi satıcıyada geçmiyor. hile rapor ederseniz tek yönlü sadece alıcı itibar verebilir ve tehdit ettiğinizde size paranızı verir yani satıcı yumuşak olmak zorunda.. bana göre gg de satıcıya direk para gitmediği için daha kolay halaledilebilir bir meseledir. ebayda yapılan sahtekarlıklar GG de olması çok düşük. yani hangi sistem getirilse getirilsinm mutlaka riski olacaktır.ama GG eleştirsekte şu an için alternatifsiz. paypal gelirse madurlar ordusu oluşacaktır. Bu mesaj en son " 02-15-2008 " tarihinde saat 06:17 AM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kesinlikle katiliyorum, ebay ve gg kosullari kesinlikle ayni degil bunun artik farkedilmesi lazim. GG paypal sistemine gecerse asil o zaman bankalara parami iade edin dilekcelerinden, mahkeme tutanaklarindan gecilmez. dolandiricilara gun dogar. su ana kadar paypal de bana karsi acilan hic bir dispute benim lehime sonuclanmadi, kesinlikle hakli olduklarim bile. neden, cunku ben saticiyim. ebayde tum dunyaya gonderiler arttikca, paypal kabul etmemeye baslayan iyi feedbackli satici sayisi da artiyor. cunku adam dunya kadar urun yolluyor dunyanin her tarafina ve her urun sattigi dispute acsa, muhtemelen hepsi kazanir bir sekilde. sadece urun ulasti ulasmadi sornu bi sekilde belgelenebiliyor, ama adam urun sahte diye tutturdu mu paypal sizi dinlemiyor bile. bir seyin degismesi hakkinda dusunce belirtirken enine boyuna dusunmek lazim yani. kim ne derse desin, gg su anda Turkiye kosullarinda olabilecek en makul sistemle calisiyor. daha oldukca uzun bir sure paypale gecmek gibi bir hata yapcaklarini da sanmiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
gg bence güzel bi sistemde fakat çok fazla pay alıyor %10
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|