Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-15-2008, 05:56 PM   #31
swapanaswa
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: swapanaswa is on a distinguished road

son komisyon duzenlemeleriyle ebay de gitgide yaklasmaya basladi gg ye :S umarim daha da artmaz
swapanaswa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-16-2008, 03:30 PM   #32
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: istceko is on a distinguished road

Alıntı:
jlotheone tafarından gönderildi
Arkadaşlar bnm sorum:
biliyosunuzki ebayde aldıgımız urun sahte cıkarsa geri gonderilirse yollanmazsa veya urun bozuk kullanılmaz halde cıkarsa bir şekilde paramızı geri alabiliyoruz bu konu hakkında sorun cıkmıyor
peki aynı olat gittigidiyorda veya sahibinden.com da aldıgımız urunler içinde geçerlimi yani alıcagım urun bozuksa ve geri yolladıysam ve satıcı dolandırıcılık yapıp paramı geri iade etmiyosa benim paramı bu siteler garantiliyomu????

ordan 2. el urun alıcam da

Bana sorarsan Gittigidiyor ve sahibinden.com un sistemi ebaydabn daha güzel 2 sininde şartları aynı.Ürün gelir onaylarsan satıcıya para aktarılır.Eğer ürünü onaylamazsan satıcıya geri iade edebilirsin.Paranı iade alabilirsin.
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-17-2008, 11:07 AM   #33
ahmety
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ahmety is on a distinguished road

olağan seylerdir dikkat ettinizmi gg de ne tel ne adres nede baska birsey var adamlar sankı hayali calısıyor siteden atıldıgınızda kime şikayet ediceksınız orası bile mechul keyfe göre karar veren bir site ordan alısveris yapmıyorum yönlü davranıyorlar
ahmety is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-17-2008, 02:08 PM   #34
canss
Aşmış Üye

canss kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: canss is an unknown quantity at this point

Ben de mecbur olmadıkça gittigidiyor'dan alışveriş yapmıyorum. EBay bana daha sıcak geliyor nedense.. En azından EBay'in kendine ait forumları var ve bir sorun olduğunda pek çok üye yardımcı olmaya çalışıyor.

Gittigidiyor'da ise forumu bırakın bir e-mail adresi bile vermemişler. Tek olan şey destek formu.. Atıldığınızda (ki nedensiz yere atılan çok kişi var) tekrar üye olmadan adamlara ulaşılamıyor. Şikayetvar.com'da bir dolu şikayet var haklarında..
canss is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-17-2008, 09:24 PM   #35
robust
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: robust is on a distinguished road

uzun uğraşlardan sonra parayı geri alabildim.
bidaha gg den kredi kartı ile alışveriş yapmak mı tövbe.
saygılar..
robust is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-17-2008, 11:43 PM   #36
coyotex
Taze Üye

coyotex kullanıcısının avatarı

Ünü: coyotex is on a distinguished road

deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler
coyotex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-18-2008, 01:09 AM   #37
jurgen1973
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: jurgen1973 is on a distinguished road

Burada bir kac ay evvel yazmistim bazi cok bilenlerde dalga gecmislerdi.Baska ülkelerden markali mallari (Türkiye de distrübütör olan )getirtip satamazsiniz.Siz dua edin zipponun Tr distrübütörü size dava acmamis.Ebay Almanya da Abercrombie & Fitch ayni bu sekilde mallari satanlari avukata verip bir kac ay icerisinde 2-3 milyon euronun üzerinde para topladilar.
jurgen1973 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-19-2008, 11:43 PM   #38
valerio
Taze Üye

Ünü: valerio is on a distinguished road

yüzde 10 soygun sırf ayda 800 900 ytl benden kazanıyor gg
valerio is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2008, 12:03 AM   #39
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
valerio tafarından gönderildi
yüzde 10 soygun sırf ayda 800 900 ytl benden kazanıyor gg
%10 a soygun diyenleriniz siz ebayda satici degilsiniz sanirim
ebay %5,5 falan kesiyor (Bu ortalama bir kesinti az yada daha fazla olabilir). Paypal %4. Yayinlama paralari vs cogu zaman %11,5 gibi bir komisyon veriyorsunuz ebayda ama siz sadece ebayi gördügünüz icin pek birsey ödenmemis gibi geliyor.
Ben ebayda aylik 300$ satis komisyonu 15 dükkan ve 70 - 100$ arasi listelemelerime para veriyorum. Sadece bununla kalsa cok iyi. En azda 300$ paypala veriyorum. Ayni ürünleri ben gg de satsam 100$ daha az öderdim sanirim. GG gibisi bulunmaz hint kumasidir.
Paypali eBay satin aldi. eBay satin almadan önce herkese esit yaklasan sirket simdi confirmed dedigi USA CANADA UK disi ülkeler ve bizim gibi daha gerilerde olan (üzülerek söylüyorum ama durum ortada) ülkelere olmayacak yaptirimlari yapiyorlar. Ben su anda GG ye geri dönme asamasina kadar geldim. eBay biraz daha tatsizlik cikartirsa GG den devam edicem. Yurdum insani biraz sabirsiz birazda nasil desem (Demeyim herkes alingan zaten)... ama olsun sonucta ayni cografya, ayni ortam elbet ortak yol bulunur. eBaydaki insanlarla ara yol bulmak cok zor.
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2008, 12:50 AM   #40
jurgen1973
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: jurgen1973 is on a distinguished road

Ama sunu da untmayalim ebay de ne kadar gg de nekar ürün satabilirsiniz ayrica is satmakla kalsa iyi sattiginiz ürünlerin kacinin ödemesi yapiliyor ??Bir ürünü alicilar ödeme yapmadigi icin 4 kere listeledigimi biliyorum buda 40 gün eder.Bence gg nin en kötü tarafi bu ödeme yapmayanlara neredeyse hic bir sey yapmiyor.
jurgen1973 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık