![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
son komisyon duzenlemeleriyle ebay de gitgide yaklasmaya basladi gg ye :S umarim daha da artmaz
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bana sorarsan Gittigidiyor ve sahibinden.com un sistemi ebaydabn daha güzel 2 sininde şartları aynı.Ürün gelir onaylarsan satıcıya para aktarılır.Eğer ürünü onaylamazsan satıcıya geri iade edebilirsin.Paranı iade alabilirsin. |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
olağan seylerdir dikkat ettinizmi gg de ne tel ne adres nede baska birsey var adamlar sankı hayali calısıyor siteden atıldıgınızda kime şikayet ediceksınız orası bile mechul keyfe göre karar veren bir site ordan alısveris yapmıyorum yönlü davranıyorlar
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Ben de mecbur olmadıkça gittigidiyor'dan alışveriş yapmıyorum. EBay bana daha sıcak geliyor nedense.. En azından EBay'in kendine ait forumları var ve bir sorun olduğunda pek çok üye yardımcı olmaya çalışıyor.
Gittigidiyor'da ise forumu bırakın bir e-mail adresi bile vermemişler. Tek olan şey destek formu.. Atıldığınızda (ki nedensiz yere atılan çok kişi var) tekrar üye olmadan adamlara ulaşılamıyor. Şikayetvar.com'da bir dolu şikayet var haklarında.. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
uzun uğraşlardan sonra parayı geri alabildim.
bidaha gg den kredi kartı ile alışveriş yapmak mı tövbe. saygılar.. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Burada bir kac ay evvel yazmistim bazi cok bilenlerde dalga gecmislerdi.Baska ülkelerden markali mallari (Türkiye de distrübütör olan )getirtip satamazsiniz.Siz dua edin zipponun Tr distrübütörü size dava acmamis.Ebay Almanya da Abercrombie & Fitch ayni bu sekilde mallari satanlari avukata verip bir kac ay icerisinde 2-3 milyon euronun üzerinde para topladilar.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yüzde 10 soygun sırf ayda 800 900 ytl benden kazanıyor gg
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() ebay %5,5 falan kesiyor (Bu ortalama bir kesinti az yada daha fazla olabilir). Paypal %4. Yayinlama paralari vs cogu zaman %11,5 gibi bir komisyon veriyorsunuz ebayda ama siz sadece ebayi gördügünüz icin pek birsey ödenmemis gibi geliyor. Ben ebayda aylik 300$ satis komisyonu 15 dükkan ve 70 - 100$ arasi listelemelerime para veriyorum. Sadece bununla kalsa cok iyi. En azda 300$ paypala veriyorum. Ayni ürünleri ben gg de satsam 100$ daha az öderdim sanirim. GG gibisi bulunmaz hint kumasidir. Paypali eBay satin aldi. eBay satin almadan önce herkese esit yaklasan sirket simdi confirmed dedigi USA CANADA UK disi ülkeler ve bizim gibi daha gerilerde olan (üzülerek söylüyorum ama durum ortada) ülkelere olmayacak yaptirimlari yapiyorlar. Ben su anda GG ye geri dönme asamasina kadar geldim. eBay biraz daha tatsizlik cikartirsa GG den devam edicem. Yurdum insani biraz sabirsiz birazda nasil desem (Demeyim herkes alingan zaten)... ama olsun sonucta ayni cografya, ayni ortam elbet ortak yol bulunur. eBaydaki insanlarla ara yol bulmak cok zor. |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Ama sunu da untmayalim ebay de ne kadar gg de nekar ürün satabilirsiniz ayrica is satmakla kalsa iyi sattiginiz ürünlerin kacinin ödemesi yapiliyor ??Bir ürünü alicilar ödeme yapmadigi icin 4 kere listeledigimi biliyorum buda 40 gün eder.Bence gg nin en kötü tarafi bu ödeme yapmayanlara neredeyse hic bir sey yapmiyor.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|