![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar, Dayanamiyorum Gitti Gidiyor Parama El Koydu. Mp3 Aldim (üstelik Taksitle)fake çikti ürünü Iade Ettim Param Blokeli Idi. ürün Saticiya Ulaşti Ama 8 Gün Oldu Hala Parami Iade Etmediği Gibi Satici Ile Anlaşmanizi Bekliyoruz Diyorlar. Elde Ne Para Var Nede ürün. Ben Yanndim Başkasi Yanmasin Kardeşim. Sakin Alişveriş Yapmayin Yada Sakinn Almayin Derim. Parayi Kredi Karti Ile ödemeyin Geri Alamazsiniz Elden Alin Elden Verin Yada Hiç Almayin.
Istenirse Gg Ile Yaptiğim Yazişmalari Buraya Koyabilirim. Ibret Alin Ama Gg Den Bir şey Alirken Iki Defa Düşünün. Saygilar.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Sorun muhtemelen saticinin urunu geri teslim aldigini belirtmemesinden kaynaklaniyordur, geri iadenin kargo takip kodu elinizdeyse, kargo takip sayfasindan iade edilen urunun satici tarafindan teslim alidigini belirten bir screenshot alip bununla basvurun derim. saygilarimla
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
eyvallah, bir de öyle deneyeyim.
saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ggya yardım kısmından bır mesaj atın hemen gonderılen urun fake, ıade ettım ve urun satıcıya ulastı kargo detaylarını verın, yanı satıcıya ulastıgını kanıtlayan bıran once paramın hesabıma ıade edılmesını yoksa sıtenız hakkında dava acacagımı (gerekırse o markaya su sıte sızın urunlerınızın sahtelerının satısına ızın verıyor dıye maıl atacagınızı) kesınlıkle paranızın bır an onceı ade edılmesını yazın yok ya dag basımı burası alla alla gg bazen cok gıcık oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
ayrıca bır de sahte bır urun konusunda herhangı
bır kımseyle anlasmam mumkun degıldır ben o parayı orıjınal urun ıcın odedım lutfen konuyu uzatmayın ve sıtede satıs olması+ alacagınız komısyon ıcın ıpe un sermeyın paramı ıade edın dıye yazın lutfen bu ne yaa kımmıs o satıcı? ozelden bı rumuzunu versene bana terbıyesız adam ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Şimdiye kadar gg'den bir çok ürün aldım ve sattım. Hiçbir sorun yaşamadım. Muhtemelen bir irtibat kopukluğu olmuştur yoksa paranızın iade edilmesi gerekir. Siz onlara kargo numarasını verip , satan kişiye geri gönderdiğinizi bildirdiniz mi?
|
|
|
#27 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Kargo numarasını vererek sorun çözülebilir.. cunku sen haber vermezsen siteye sitenın burda yapıcak birseyi yok
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
hayır,gittigidiyor son zamanlarda cok gıcık bır tavır takınmıs bulunuyor,hıc begenmıyorumbu hallerını
ebay gg ya bın basar,adamlar kafalarına gore ıs yapıyor bır de en buyuguz fılan dıyorlar |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
gittigidiyor kepazeliği
burdaki biçok arakdasımızın yurtdısından getirdiği urunleri gittigidiyorda sattıgını biliyorum ancak gittigidiyor skandal kararlara imza atıyor gecen gun bi arakdasımızdan aldıgım ve gittigidiyorda satmaya çalıştıgım 2-3 zippo disturubn baskılarıyla skandal bi karar vererek distrubun elinde olmayan urunleri ilalarından kaçak diye kaldırdı oysaki kaçak nedir bunu dahi bilmiyorlar.gittigidiyor nasıl bukadar buyudugunun dahi farkında deil bu uygulamalara devam ederse gittigidiyor batacaktır keza tüm internet sitelerinde distrubun zippoları var ancak hiçbiri satmıyor ve gittigidiyoraad ambargo koymuslar ve kendileri satıslara baslamış pes dogrusu gittigidiyoru kınıyorum gittigidiyor nasıl gittigidiyor oldu farkında değil galiba.
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gittigidiyorun burda eksiği büyük. Bence senin yapabilceğin en iyi şey bankaya git. durumu anlat onların ödemeyi iptal etme hakları var. yada gittigidiyordan adamın telefonunu isteyip arayabilirsin ama adam dolunadırıcı ne kadar anlaşırsınız bilemiyorum. bence bankana dilekçe ver bu harcamamın karşılığında hizmet almadım diye. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|