Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-22-2007, 01:20 PM   #1
fatih75
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: fatih75 is on a distinguished road

ACİLLLLL roadpal

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...TODAY.m238.lVI linkteki aleti satın aldım.ama roadpal bana mesaj atıp türkiyeye yollayamayacağını söylüyor ne yapmalıyım acil yardım bekliyorum.
fatih75 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-22-2007, 06:12 PM   #2
kucukti
Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: kucukti is on a distinguished road

roadpal'ı tavsiye etmiyorum shipping bilgisinde bütün msajlarıma ragmen şahıs ismi yazmadı ve yazmıyor bu yüzden gümrükte cok fazla sorun çıkıyor bir sürü vergi ödüyorsunuz. Hep shipping from kısmına avseinc co. seklinde şirket ismi yazıyor şahıs ismi tüm ısrarlara ragmen yazamayacagını söylüyor postaya bu sirket adı ile kayıtlı oldugunu söylüyor. Gümrük mevzuatının yumusatıcı kısımları da şahıstan şahısa gönderilerde gecerli sadece 100 euro sınırı ve bayramda 300 euro sınırı. 2. bir ürün daha aldım kendisinden, daha once yolladıgı üründe bu olaydan dolayı cok fazla vergi odemek zorunda kaldıgımı belirttigim halde 2. ürünü de şirket adı ile yolladı şimdi herşeye rağmen teslim alıcam ve negatif feedback vericem kusura bakmasın mal degiliz yani. Tekrar tekrar şahıstan şahısa gönderi şeklinde yollamazsa herhalikarda negatif feedback verecegimi soledim ama buna ragmen soledimi yapmadı ben de neden yolladıgını soyledigim kosullarda yollayamıyorsa hic yollamaması gerektigini soledim negatif feedback verecegimi soledim simdi paramı iade etmek istedgini soluyor ben de hayır dedim.

Bu mesaj en son " 10-22-2007 " tarihinde saat 06:18 PM itibariyle kucukti tarafından düzenlenmiştir....
kucukti is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-22-2007, 06:29 PM   #3
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

roadpaldan okadar ürün aldım tamamını dogru sirket adıyla yolladı ve gümrükten teslim aldım fakat sadece 1.75 ardiye parası verdim
Eski 10-23-2007, 07:55 AM   #4
fatih75
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: fatih75 is on a distinguished road

ben ne yapmalıyım dostlar? o zaman paramı iade alıyım mı?
fatih75 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-23-2007, 09:45 AM   #5
tiger
Üye

tiger kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: tiger is on a distinguished road

Arkadaşlar u şahısa fazla itbar etmeyin ürünlerini nyeni (new) şeklinde satıyor ama gönderilen ürün refurbished negatif feedback verceğinizi söyleyince para iade edeyim diyererek kötü puan almak istemiyor zannedersem avsenic firması adına satış yapıyor iriver teknik ve satış firması
tiger is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık