![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
ACİLLLLL roadpal
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...TODAY.m238.lVI linkteki aleti satın aldım.ama roadpal bana mesaj atıp türkiyeye yollayamayacağını söylüyor ne yapmalıyım acil yardım bekliyorum.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
roadpal'ı tavsiye etmiyorum shipping bilgisinde bütün msajlarıma ragmen şahıs ismi yazmadı ve yazmıyor bu yüzden gümrükte cok fazla sorun çıkıyor bir sürü vergi ödüyorsunuz. Hep shipping from kısmına avseinc co. seklinde şirket ismi yazıyor şahıs ismi tüm ısrarlara ragmen yazamayacagını söylüyor postaya bu sirket adı ile kayıtlı oldugunu söylüyor. Gümrük mevzuatının yumusatıcı kısımları da şahıstan şahısa gönderilerde gecerli sadece 100 euro sınırı ve bayramda 300 euro sınırı. 2. bir ürün daha aldım kendisinden, daha once yolladıgı üründe bu olaydan dolayı cok fazla vergi odemek zorunda kaldıgımı belirttigim halde 2. ürünü de şirket adı ile yolladı şimdi herşeye rağmen teslim alıcam ve negatif feedback vericem kusura bakmasın mal degiliz yani. Tekrar tekrar şahıstan şahısa gönderi şeklinde yollamazsa herhalikarda negatif feedback verecegimi soledim ama buna ragmen soledimi yapmadı ben de neden yolladıgını soyledigim kosullarda yollayamıyorsa hic yollamaması gerektigini soledim negatif feedback verecegimi soledim simdi paramı iade etmek istedgini soluyor ben de hayır dedim.
Bu mesaj en son " 10-22-2007 " tarihinde saat 06:18 PM itibariyle kucukti tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
roadpaldan okadar ürün aldım tamamını dogru sirket adıyla yolladı ve gümrükten teslim aldım fakat sadece 1.75 ardiye parası verdim
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
ben ne yapmalıyım dostlar? o zaman paramı iade alıyım mı?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar u şahısa fazla itbar etmeyin ürünlerini nyeni (new) şeklinde satıyor ama gönderilen ürün refurbished negatif feedback verceğinizi söyleyince para iade edeyim diyererek kötü puan almak istemiyor zannedersem avsenic firması adına satış yapıyor iriver teknik ve satış firması
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|