Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-03-2007, 12:40 AM   #1
sahin123456
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: sahin123456 is on a distinguished road

ürün iade ile iglisi soru

nevaria die bir siteden pantolon aldım bana küçük geldi iade etmek istedim geri almıyor 1 gün içerisinde iade edilebilir yazmış ben 2. gün söylemiştim etiketleri falan üzerinde ne tavsiye edersiniz :S pantolonu 149 ytl ye aldım kargoyla beraber 150 yi geçiyor...
sahin123456 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 01:03 PM   #2
Funky-Groovy
Üye

Funky-Groovy kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: Funky-Groovy is on a distinguished road

Alıntı:
sahin123456 tafarından gönderildi
nevaria die bir siteden pantolon aldım bana küçük geldi iade etmek istedim geri almıyor 1 gün içerisinde iade edilebilir yazmış ben 2. gün söylemiştim etiketleri falan üzerinde ne tavsiye edersiniz :S pantolonu 149 ytl ye aldım kargoyla beraber 150 yi geçiyor...

olurmu ya yasal geri iade süresinin 7 gün olması lazım, tehdit et sizi şikayet ederim filan de mutlaka değiştirmeleri lazım,
Funky-Groovy is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık