Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-21-2007, 07:39 PM   #1
MEHMETGOKSU
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: MEHMETGOKSU is on a distinguished road

Gönderilen Para Nasil Iade Alinir, Bi Yardimci Olur Musunuz Lütfen, Zor Durumdayim..

Selam Arkadaşlar, çindeki Bir Online Shopdan Iki Adet ürün Aldim. Parasini Da Gönderdik Ama ürünü Hala Göndermediler. Web Siteleri De Açilmiyor, önceki Telefonlarina Başka Birisi çikiyor, şimdi Ne Yapabilirim, Gönderdiğim Parayi Nasil Geri Alabilirim Bi Yardimci Olun Lütfen? Ne Yapmam Gerekir Hukuki Olarak Falan, Bilen Eden Varsa Ne Olur Bana Yol Göstersin Lütfen, şimdiden Teşekkür Ediyorum Herkese Saygilar
MEHMETGOKSU is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-21-2007, 11:38 PM   #2
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Ünü: istceko is on a distinguished road

geçmiş olsun hangi siteden aldiniz paypalle mi aldiniz

karti kulandiğinz bankadan bilgi alin
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 03:44 PM   #3
raven
Taze Üye

Ünü: raven is on a distinguished road

çok geçmiş olsun

Arkadaşım büyük geçmiş olsun umarım ödediğin yüklü bir miktar değildi.Aynısı benimde başıma geldi,ebay hesabıma bir mail gelmişti bir online dükkanın web sayfası.Girdim baktım adamlar gayet uygun fiyatlara ürünler satıyorlar.Paypal ile ödeyeyim dedim istemediler çin deki bir banka hesabına transfer yapmamı istediler.Neden Paypal ile olmuyor dedim,problem çıkıyor dediler.Tabiki paypal harici kabul etmedim.Peşimi bırakmadılar illaki sorun çıkmayacağını parayı hesaplarında görür görmez hemen yollayacaklarını belirttiler.Tamam dedim,ödedim dedim ama ödemedim.1 hafta sonra ben onları sıkıştırmaya başladım ne oldu neden göndermediniz diye,adamlar inanmayacaksınız ama siparişimi gönderdiklerini söylediler.Para yatırmadığım halde gönderdik dediler.Çince veya ingilizce bir küfür bilseydim oturtacaktım ama bilmiyorum ne yazıkki.Sonra Türkiye de bir site olduğunu,sizin siteniz gibi dolandırıcı sitelerin burada listelendiğini söyledim.Ertesi gün kapattılar siteyi bu arada sitenin ismi www.lyjshop.com olaki görürsünüz ödeme yaparsınız Allah korusun aklınızda olsun uzak durun...
raven is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 10:09 PM   #4
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
raven tafarından gönderildi
Arkadaşım büyük geçmiş olsun umarım ödediğin yüklü bir miktar değildi.Aynısı benimde başıma geldi,ebay hesabıma bir mail gelmişti bir online dükkanın web sayfası.Girdim baktım adamlar gayet uygun fiyatlara ürünler satıyorlar.Paypal ile ödeyeyim dedim istemediler çin deki bir banka hesabına transfer yapmamı istediler.Neden Paypal ile olmuyor dedim,problem çıkıyor dediler.Tabiki paypal harici kabul etmedim.Peşimi bırakmadılar illaki sorun çıkmayacağını parayı hesaplarında görür görmez hemen yollayacaklarını belirttiler.Tamam dedim,ödedim dedim ama ödemedim.1 hafta sonra ben onları sıkıştırmaya başladım ne oldu neden göndermediniz diye,adamlar inanmayacaksınız ama siparişimi gönderdiklerini söylediler.Para yatırmadığım halde gönderdik dediler.Çince veya ingilizce bir küfür bilseydim oturtacaktım ama bilmiyorum ne yazıkki.Sonra Türkiye de bir site olduğunu,sizin siteniz gibi dolandırıcı sitelerin burada listelendiğini söyledim.Ertesi gün kapattılar siteyi bu arada sitenin ismi www.lyjshop.com olaki görürsünüz ödeme yaparsınız Allah korusun aklınızda olsun uzak durun...
abimler apple mac book u 370 dolara satıyor kesinlikle dolandırıcı site para ödeyen parasını unutsun o fiyata ebayda bile bulamıyorum sitede birinci applelerin fiyatına bakıyorum fiyatları böyleyse siteden uzak dururum
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık