![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hee hee londrada polıs amcası varmış ha bak sen, değil polis amcası ,ingiliz ordusu ile gelsin be Burası Türkiye. |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
İnanmıyorum ya ne insanlar var :))))
Arkadaşım hiçbir yere şikayet etmene gerek yok.Dalganı geç işte.Elin ingilizi memleketimize gelecek hadi geldi,seni bulacak hadi buldu ne yapacak tutuklayıp ingilterede hapsemi atacak
ingilizin değil polisi,genel kurmayı gelse bu ülkede hiçbir vatandaşa birşey yapamaz.interpol denen bişi var.Uluslararası suçlara bunlardan başkası bakamaz.Yapabileceği tek şey seni oraya bildirmek.Bu arada Hindistan interpole dahilmi bilemeyiz ama onlarda 4 tane cüzdan için buna bakarlarmı varın siz düşünün.Bence bu adam tam bir gerizekalı.Yerinde olsam negative feedback leri kaldıracağım varsada kaldırmam.Yani sonuç tabiri caizse 'ossuruktan tayyare'Bu mesaj en son " 10-05-2007 " tarihinde saat 03:31 PM itibariyle raven tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
geldimi hintli
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
gelmedı daha beklıyorum
![]() gelırken barı gelıyorum dıye soylesede ona gore hazırlık yapardık yaw kek pasta cay filan ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
HaHAHAHA ingilterede polis olarak çalışan biri türkiyeye gelse ingilterdeki polisliği türkiyede geçer mi sanıyor bu hintli? sanırım adam bizim AB ye girdiğimizi sanıp serbest dolaşım hakkının bizde de olduğunu sanıyor... Yazık ya.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
bak hele kara popoya, napacakmış, kendi gelse ne olur, polis akrabası gelse ne olur, kaldı ki bahsettiği bir Türk polisi bile olsa yine bişey farketmez, öyle yürümüyor bu işler.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aga sen bunu mu kafaya takıyon ya keşke trye gelse her horoz kendi çöplüğünde öter..yapma hocam gözünü seviyim. o diş gösteriyosa sen de göster...
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
boyle bir durum yasıyorsan ve ispat edebiliyorsan, ebay'e sikayet et. ozellikle feedback leri kaldırtmaya calıstıgını soyle. ben buna benzer bir durum yasamıstım. koreli biri bana negative vermesin diye hediye ürün yollamayı teklif etmistim. meger bu rusvete giriyormus. ebay uyarmıstı beni.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|