Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-05-2007, 01:11 PM   #11
Funky-Groovy
Üye

Funky-Groovy kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: Funky-Groovy is on a distinguished road

Alıntı:
Yokan tafarından gönderildi
mehaba arkadaslar hındıstanlı bır satıcıdan cuzdan aldım cuzdanlarda sahte cıktı bende ebaya sıkayet ettım malları gerı gonderdım paramı aldım bı kısmı kaldı 4 cuzdan parası vardı once 1 adet pesınede 3 adet almıstım 3 adetı aldım 1 adetını alacaktım sanal kartımı ıptalledım baska sanal kartı actırdım kart numarası degıstıgınden para bana gelmedı adama kotu yorum vermıstım vegatıf mallarının sahte oldugunu soyledım bana defalarca kufurlu mesajlar yazdı paranı gerı alamayacaksın falan fılan dedı bende trackıng numarası falanda vardı hepsını bı kutuya koyup gerı gondermıstım toplam agırlık 680 gramdı adam ebaya yazmıs 2 tane cıktı kutudan dıye dedım ben ıspatlayabılırım toplam agırlık 680 gram dıye tehtıtlerıne devam ettı sora londrada polıs amcasının oldugunu falan soyledı az oncede benı 0044 lu londranın numarasından bırı aradı ıngılızce bılmedıgım ıcın kapattım mesajla kım oldugunu sordum sen hırsızzın ben calıntı malları ıncelıyorum falan fılan bısıler yazmıs sımdı bunu gıdıp kıme sıkayet etmelıyım yardımcı olurmusunuz?

hee hee
londrada polıs amcası varmış ha
bak sen,
değil polis amcası ,ingiliz ordusu ile gelsin be
Burası Türkiye.
Funky-Groovy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 03:27 PM   #12
raven
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: raven is on a distinguished road

İnanmıyorum ya ne insanlar var :))))

Arkadaşım hiçbir yere şikayet etmene gerek yok.Dalganı geç işte.Elin ingilizi memleketimize gelecek hadi geldi,seni bulacak hadi buldu ne yapacak tutuklayıp ingilterede hapsemi atacak ingilizin değil polisi,genel kurmayı gelse bu ülkede hiçbir vatandaşa birşey yapamaz.interpol denen bişi var.Uluslararası suçlara bunlardan başkası bakamaz.Yapabileceği tek şey seni oraya bildirmek.Bu arada Hindistan interpole dahilmi bilemeyiz ama onlarda 4 tane cüzdan için buna bakarlarmı varın siz düşünün.Bence bu adam tam bir gerizekalı.Yerinde olsam negative feedback leri kaldıracağım varsada kaldırmam.Yani sonuç tabiri caizse 'ossuruktan tayyare'

Bu mesaj en son " 10-05-2007 " tarihinde saat 03:31 PM itibariyle raven tarafından düzenlenmiştir....
raven is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-19-2007, 11:31 AM   #13
avukatkemal
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: avukatkemal is on a distinguished road

geldimi hintli
avukatkemal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2007, 08:39 PM   #14
Yokan
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Yokan is on a distinguished road

gelmedı daha beklıyorum
gelırken barı gelıyorum dıye soylesede ona gore hazırlık yapardık yaw kek pasta cay filan
Yokan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2007, 09:48 PM   #15
sarpkaya92
Kallavi Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: sarpkaya92 is on a distinguished road

HaHAHAHA ingilterede polis olarak çalışan biri türkiyeye gelse ingilterdeki polisliği türkiyede geçer mi sanıyor bu hintli? sanırım adam bizim AB ye girdiğimizi sanıp serbest dolaşım hakkının bizde de olduğunu sanıyor... Yazık ya.
sarpkaya92 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2007, 10:22 PM   #16
therayofcry
Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: therayofcry is on a distinguished road

bak hele kara popoya, napacakmış, kendi gelse ne olur, polis akrabası gelse ne olur, kaldı ki bahsettiği bir Türk polisi bile olsa yine bişey farketmez, öyle yürümüyor bu işler.
therayofcry is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2007, 11:13 PM   #17
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Alıntı:
therayofcry tafarından gönderildi
bak hele kara popoya, napacakmış, kendi gelse ne olur, polis akrabası gelse ne olur, kaldı ki bahsettiği bir Türk polisi bile olsa yine bişey farketmez, öyle yürümüyor bu işler.
Gelsin gelsin,birisinin bu gunlerde bize vermek istemedigi kedisini, pisi pisisini ona veririz.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-25-2007, 02:30 AM   #18
nausica
Üye

nausica kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: nausica is on a distinguished road

Alıntı:
therayofcry tafarından gönderildi
nausica is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-25-2007, 04:13 AM   #19
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

Alıntı:
Yokan tafarından gönderildi
ya iyide benim anlamadıgım skıayet kıme edecez polıse mı yada bakan baska bı yer varmı? adam bıde mesaj yazmıs turkıyeye gelecegım falan dıye bende buyrun gel senı beklıyorum dedım (baska bısı daha yazacaktım yanında gelırken baska bırınıde getır dıye ayıp olur dıye yazmadım ) - feedbacklerı kaldır konuyu kapatalım dedı bende bısı yazmadım

aga sen bunu mu kafaya takıyon ya keşke trye gelse her horoz kendi çöplüğünde öter..yapma hocam gözünü seviyim. o diş gösteriyosa sen de göster...
Eski 10-29-2007, 04:32 AM   #20
sinaner
Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: sinaner is on a distinguished road

boyle bir durum yasıyorsan ve ispat edebiliyorsan, ebay'e sikayet et. ozellikle feedback leri kaldırtmaya calıstıgını soyle. ben buna benzer bir durum yasamıstım. koreli biri bana negative vermesin diye hediye ürün yollamayı teklif etmistim. meger bu rusvete giriyormus. ebay uyarmıstı beni.
sinaner is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık