![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uygulama hakkında ne düşünüyorsunuz? | |||
| Çok iyi olmuş güzel bir uygulama |
|
11 | 57.89% |
Çok kötü olmuş fena bir uygulama
|
|
8 | 42.11% |
| Oylayanlar: 19. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Sep 2009
Ünü:
![]() |
Hocam sana da ne alıcı denk gelmiş ama
![]() Gittigidiyor hakkaten de çok zor üye atıyor ben çok kanıtladım satıcının sahte teklif arttırımı yaptığını sistem gerekeni yapacağız dedi yalnız olan bana olmuştu ![]() Şikayet ettiğim dayaklık sinir bozucu tip de beni sisteme şikayet etmiş daha doğrusu karalamış sattığım dvdler için kopya demiş ki orjinal oldukları her hallerinden belliydi gittigidiyor benden fatura istemişti düşünsene 20 dvdnin faturasını onlara yollıycakmışım ben de detaylı foto çekip arkalı önlü bandrollü fotoları dahil çekip göndermiştim özür dileyip ürünümü tekrar listelemişlerdi ama böle bi saçma sistem işte. Böyle garip bir olay gelmişti başıma ![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Forumda 1000 Kaplan Gücünde
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() benzer problemler bende de oldu.ne kadar sewsemde gittigidiyoru daha düzeltilmesi gereken çok nokta var.Bağıra bağıra çakma satanlara birşey demiyorlar 2 parça orijinal satmak için dolu belge faxlatıyorlar.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Gittigidiyordaki alıcıların çoğu çok aptal ne yazık ki öyle kimse laf etmesin.Bu alıcılarda sorun var açık arttırma kalıyor bende %80 ödeme yapmıyorlar sonra açık arttırma kaldıktan sonra soru sormaya başlıyorlar sonra yok ödeme yapamam diyor.Yeter ama ya GG yönetimi ödeme yapmayan alıcının açık arttırmaya girmesini bloke ediyor bende ilanlarda bile kocaman yazı ile belirtiyorum yinede ödeme yapmıyorlar.Bıktım artık açık arttırma işi bir ay 50 tanede böyle olmaz ki.Sonra alıcıya diyiyorum ödeme yapmıyorsan GG yönetimine mesaj at işlemi iptal et onuda yapmıyor 4 gün bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Tavsiyem hemen al ile satış yapman yönünde. Açıkarttırma içinde önlem alınmış ancak pek bir işe yaramıyor. Bende birşeyi açıkarttırmaya koymaya korkar oldum ![]()
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2010
Ünü:
![]() |
Gittigidiyorda işlem sayım 5864 civarı ve şuan bir üründe şehir dışında olduğumdan ödeme yapamadım satıcıda aceleci davranıp satışı iptal etmiş.Teklif vericem veremiyorum hemenallı aşılveriş yapmam şart koşulmuş..Çok komik bir uygulama ben 5864 alımda herbiri 10 tl lik ürün olsa gittigidiyorda yaklaşık 60.000 tl harcadım ama 1 tl bile teklif veremiyorum artık buda benim gibi yüksek alıcıları kırar.Yani hayat bu insanlık hali şehirdışında olursun cenazen olur hastan olur ayrıca Yasalar gereği tüketicinin cayma hakkı denilen birşeyde vardır.Bir yandan manipilasyonları engelleyelim derken bir yandan ciddi alıcılarıda engellediler.Şimdi öylesine birkaç hemenallı alış yapıcam sonra alışverişe devam ama Gittigidiyorun ebaye benzemeye çalışması tuhaf.Ebayde milyonlar var gittigidiyorda milyon alıcı yok.Yani bu gibi uygulamalar gittigidiyora sadece ciddi alıcı kaybına neden olur.En basit örnek GG 2008 yılında yarışma yapmıştı ve GG alış birincisi bile şuan teklif veremiyor engelenmiş.13,000 işlem sayısı üstü bir kullanıcı Arkadaşımdır.Yani Gittigidiyor iyi birşey yaptığını düşünüyor ama biz muhabbetimizde gittigidiyordan artık sözederken gülüyoruz
Bu mesaj en son " 04-07-2010 " tarihinde saat 02:16 PM itibariyle tayyllan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ünü:
![]() |
5000 bin satışın var ve buna karşısın gerçekten ilginç.
Çevremdeki herkez ödeme yapmayan alıcılardan bıkmış durumda.Hatta ben sırf bu yüzden artık açıkarttırmalı satış yapmıyorum.Çünkü ödeme yapılma ihtimali malesef %50yi geçmiyor.Bence bu kadarı bile çok az daha ciddi önlemler alınmalı. Ayrıca yüksek işlem sayılı üyelere ayrıcalık tanınması çok daha kırıcı olurdu.Kuralın herkeze işlemesi çok daha güzel.Dünyanın tabiki 1001 türlü hali var ancak ödeme yapmayanlara sorsanda 1milyon tane bahaneleri var. Son olarakta gittigidiyorun 3milyon kayıtlı üyesi vardı (şuan kaça çıktı bilmiyorum)
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|