![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) Yukarıdaki Kategorilere Girmeyen Mesajlarınızı Buraya Atın Lütfen |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
16 GB Flash Bellek
http://cgi.ebay.com/16GB-Pen-Drive-U...d=p3286.c0.m14
Arkadaşlar ne dersiniz bir sorun çıkarmı %100 pozitif yorumlardada bişe yoktu okuduğum kadarıyla bide siz yorumlayın ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Sorun çıkabilir hocam. Ben sana şöyle kısaca özetleyeyim. GittiGidiyor üzerinde de 400 olumlu yorumu olan arkadaşlar var. Onların da yaptıkları şey de ebayden sahte bellekleri alıp satmak. Ben bi ara araştırma yaptım. Hatta sahte bellekleri Gittigidiyordan ve Ebayden kaldırmak için elimden geleni yaptım. Bunu da şu şekilde yaptım. Bütün bu ürünleri alan kişilere mesajlar attım. Gittigidiyorda hepsi belleklerin sahte olduğunu söyledi. GGye bu mesajlarla her şeyi anlatmama rağmen, "bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz, gereken araştırma yapılacaktır" diye mesaj geldi. Ve hiçbir şey yapılmadı, yapılamadı. Benim belirlediğim rakamlara göre her 10 bellekten 9'u sahte. (tabi çinden olan ve samsung bellek ya da çip yazanları kastediyorum) Ebayde bana sahte belleği satan hatta benimle arkadaş olan, msn adresimi bile alan kişinin de 480 yorumdan %100 olumlu yorumu vardı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
![]()
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Kesinlikle alma arkadaşım bak bu forumda birisi de çıkıp desin ki ben 16 GB bellek aldım gerçek çıktı.Dese bile test yapmayı becerememiştir.Dosyaların isimleri varmış gibi görülür,isimlere aldanan garibim de bellek gerçek zanneder ama asla çalıştırmaz gerçek kapasite dolduktan sonra çekilenleri.Bizzat ben iki tane aldım 58 dolara 2 GB'lık çıktı allah iyibey forum'dan razı olsun paranın % 90'ını geri alıp helalleştik çekik gözlü ile.Bak benden sana tavsiye git hepsiburada.com'dan 8 GB'lık halis muhlis Samsung'un malı Bigboy al(ben öyle yaptım) 34 YTL'ye taksitini de yaptır paşalar gibi.Okuma yazma hızını bir gör. Ebaydan aldıklarım Anadol Bigboylar Ferrari, mübalağa etmiyorum, böyle bellek görmedim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|