![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba arkdaşlar siteye yeni üye oldum ve sormak istediğim bir soru var. Eğer yanlış bir yere konu açtıysam kusuruma bakmayın.
Amerikadaki bir arkadaşım bundan yaklaşık bir buçuk ay evveline kadar bir aşağıdaki gibi bir radyolu mp3 çalar satın aldı ve bana USPS denen firmayla gönderdi. Technical Details * 2GB MP3 Player with up to 500 songs * Skip-free MP3/WMA player * Built-in speaker * FM radio with 32 preset stations * Voice Recorder & flash drive features ![]() Firmadan alınan takip numarası LC ile başlıyor. Pttye sorduğumuzda ve sonradan sitedeki arkadaşların yazdıklarından öğrendiğime göre bu tür kargolar takip edilemiyormuş. Firmanın kendi adresinde bu numarayı yazdığımda şu sonuç çıkıyor: Label/Receipt Number: LC35 6864 249U S Status: Acceptance Your item was accepted at 2:52 PM on September 22, 2008 in HAVERTOWN, PA 19083. No further information is available for this item. Benim aklıma takılan ve başka birinden duyduğum ürün radyolu olduğundan TRT bandrolü nedeniyle gümrüğe takılabilecek olması. Böyle bir ihitmal varmı? Sizce nasıl bir yol takip etmeliyim? Nereye başvuru yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gonderinin uzerinden bayagi bir zaman gecmis. sana en yakin gumruk islerine bakan postaneye gidip senin isminebir paketin gelip gelmedigini ogren. eger yok derlerse bu urununu eline gecme ihtimali nerdeyse sifir. ya kargoda yada buyuk ihtimalle bir postacinin elinde senin urun buharlasmis olabilir. Burasi Turkiye olmaz olmaz deme, gittigin gumruk subesinde sagina solunada bak. Mudurun masasinda calan radyo seninkinin aynisi olabilir. Umarim gumrukte geciken postani bulursun. Yok bulamazsan hemen durumu paypala bildir. Alici sana gonderdigini ispatlayamazsa parani geri alabilirsin. Hatta sen en iyisi simdiden olayi paypala bildir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
Pardon urunu arkadasin gonderdigine gore yapacaktek sey gumrukle irtibata gecmek.
Bide eger yine boyle bir durumla karsilasmak istemiyorsan herzaman sigortali gondersin arkadasin. Sigortali olunca uzerine yatmalari zor olur. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2008
Ünü:
![]() |
Teşekkürler arkadaşlar yanıtlar için. Bugün bursa gümrüğü aradım. Bana postanın gelip gelmediğini biz bilemeyiz sen bunu postahane sor dediler. En kısa sürede pttye gidip bakarım inş.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|