![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Amerika'dan Express Mail ile sarj aleti gonderimi
Merhabalar, 2 eylul 2008de 38 $'a bir sarj aleti siparisi verdim. Gonderiyi 37.5$'a express mail ile gonderilmesini istedim. Satici EC94 0270 062U S tracking numarasini verdi, 2 gundur usps sitesinde gonderi durumunu asagidaki gibi goruyorum.
Label/Receipt Number: EC94 0270 062U S Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on September 3, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. Bu normalmidir? kac gun icerisinde degisir? Ayrica, sarj aleti ve 8 sarjli pil gumrukte takilir mi? Yardimci olursaniz memnun olurum. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Ürün 5-6 iş günü içinde elinize ulaşır. Artı gümrükte takılmaz merak etmeyin...
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
link alabilrmiyiz acaba ürünü bizde bi görsek
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
insallah dediginiz gibi elime ulasir...yanliz satici paketin icine faturayi koymak icin israr etti ve commercial olarak isaretledi urunu....umarim bu bir sorun olusturmaz...
usps sayfasi ne zaman guncellenir? bilgisi olan? tesekkurler, |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
halen degisen birsey yok, sadece electronic shipping info received yaziyor...acaba saticiya yazsam mi?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bills buyuksun, sen bekle deyince icim huzurlandi biraz...o kadarda para sayip en hizli gonderiyle gonderttim adama
bekletmesin kargomu yaw![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
urun dun itibariyle international dispatch olarak gorunuyor, bundan sonra ptt sayfasindan mi takip etmeliyim? ne zaman elime gecer? birde gumruge takilir mi bu sarj aleti? fikriniz nedir? buyukce bir kutu ve commercial olarak isaretli olarak geliyor, faturasida icinde
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
|
takılmaz..
1 haftaya kadar elinde olur artık en geç...
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
offf offf, halen international dispatch olarak goruluyor usps sayfasinda 2 gundur...
ptt sayfasindan sorgu takibini nasil yapabilirim? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|