![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Kargomu kaybettiler galiba. Yardım!!!
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Kargomun takip nosu bu "EB759720369US"
Türkiyeye giriş yaptığı ve 10 haziranda kocaeliye gönderildiği yazıyor, onlarca kez telefon ettim ve onlarda kocaeli merkezde olduğu söylediler ancak kocaelideki ptt merkeze telefon ettim ve bizzat gidip adamlarla konuştum, burda değil diyorlar. Nerede olabilir, kaybetmiş olabilirlermi? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aradım tabiki, gittim ordaki adamlada konuştum. yok diyor |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ikinci ihtimal de gümrükten biri indiregandi yaptı... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu ihtimali göz önünde bulundur bence.. İçinde ne vardı paketin ? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Gitar varsa onu indiragandi yapmamışlardır muayeneye girecektir ondan bekliyordur... Merak etme gelir...
![]() Büyük paketin indiragandi yapmazlar... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ayrıca muayeneye girecekse bunu numarası ile bulurlar valla adamın elinde ptt belgesi var ürün kocaeli gümrükte ben olsam öttürürüm.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Henüz ulaşmamış olma ihtimali yüksek. peşini bırakma. ptt'nin bize ulaşın bölümünden takip numarasını yazarak durumu anlat. görürsün bak adamlar nasıl 7/2 atıyorlar. bilgi edeinmede en hızlı kesin ve açıklayıcı cevabı veren kurum ppt tecrübelerimle sabit.
|
|
|
|
#10 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yaa Manisa'da da kafes gelmişti benim, nette yazıyordu. Gümrüğü aradım deidm böyle böyle adıma paket gelicekti... Yok gelmedi dedi, dedim nette gelmiş gözüküyor ? hadi yaa yaptı adam varmı takip numarası falan dedi var dedim o zaman gelmiştir de muayene için depodadır kontrol etmem lazım dedi. Et o zaman dedim... ![]() Yani nette var gözüküyorsa bills212'nin dediği gibi öttürürüm ben de olsam...O çıktıyı al git gümrüğe... Gümrükteki adamlar orduevlerindeki askerler gibi ne sorsan yok diyolar... Adama boş oda varmı diyorum yok diyo 5dk sonra otel kısım amirini arıyorum var boş odamız diyo.E o asker neden boş oda yok diyor bana ? ![]() O hesap yani telefonda kimsenin kimseyi salladığı yok ![]() Sen al eline o çıktıyı aynen gümrüğe ![]() Bu mesaj en son " 06-18-2008 " tarihinde saat 08:31 AM itibariyle bills212 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|