Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-19-2008, 01:04 PM   #1
gk_cihan
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: gk_cihan is on a distinguished road

Amerikadan Armani Günes Gözlüğü

14 gün önce Kargoya verilen

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=250255248047

bu linkteki ürünüm hala gelmedi? acaba normal standart USPS kayıtsız gonderılerde kac gun suruyor gelmesı?? ve sizce gözlük orjinal mi? kargoya verdigi gün email ime gelen bılgı mesajında gonderenın adresını falan yazıyordu .. Amerıkada ıkamet edıyor.. sızce orjınal mı gozluk? ve kac gun ıcınde gelebılır...15 gün olacak aksama..
gk_cihan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2008, 06:12 PM   #2
gk_cihan
Taze Üye

Alıntı:
namco tafarından gönderildi
ürün çoktan türkiyeye girmiş olması gerek, sanırım ptt yada gümrükte bekletiliyor, ama toplam fiyat 100 euro geçmediğinden endişeye gerek yok, bağlı bulunduğun ptt paket merkezini arayıp bilgi al.

hergün arıyorum anadolu yakası posta dagıtım servısını gelmedı dıyor adamı tembıhledım gelırse ole yalandan kapıya bırakma kapıyı cal ver dıye.. ayrıca ürün sence orjınal mı? adam gercekten amerıkadan gönderdı urunu ve feedback ınde kotu yorum yokk..
gk_cihan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2008, 07:58 PM   #3
gk_cihan
Taze Üye

Alıntı:
namco tafarından gönderildi
hocam 15 gün olduysa, 15 gün kadar daha bekle ve ürün eline ulaşmazsa, mutlaka dispute aç ve paranın iadesini iste, ama şuan için erken, 15 gün sonra tekrar konuşuruz.

ürünün orjinalliğini sende bilirsinki bunu eline geçmeden %100 emin olmanın yolu yok, ben geçen adidas ramone gneş gözlüğü aldım v824 adlı satıcıdan, yorumlarımı belirtmiştim.. %100 orjinal olduğuna emindim ama yinede mağazaya götürüp gösterdim ve orjinal çıktı. Sende ürünü alınca bir gözlükçüye götürüp orjinal olup olmadığı hakkında bilgi alabilirsin, en kesin yol budur.

sana en fazla kac gunde ve en kısa kac gunde ulastı kargolar abı elıne..
gk_cihan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-19-2008, 08:55 PM   #4
akinakdemir
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: akinakdemir is an unknown quantity at this point

selam hocam. armanı alıcaksan amerıka ebayden deilde ebay.it var ordan alman daha mantıklı .gercı tabı hepsı cınde uretılıyor..
akinakdemir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-20-2008, 06:56 AM   #5
gk_cihan
Taze Üye

Alıntı:
akinakdemir tafarından gönderildi
selam hocam. armanı alıcaksan amerıka ebayden deilde ebay.it var ordan alman daha mantıklı .gercı tabı hepsı cınde uretılıyor..
nasıl yani çinde.. Made in İtaly dir butun armaniler..:S
gk_cihan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık