![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://www.track-trace.com/
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eksik gördüğüm bildiğim boşlukları ekledim |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
CV ne oluyor ki acep??
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
![]() ![]() bunlar standart küçük paket fiyatlarıdır. 1 kg vs
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
EB de çin (Ems ) ye ait. Kargo süreside 7 ile 10 gün arası
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Tracking Kodları:
CC : Canapost XpressPost 4-5 günde türkiye varıyor. EE: Avusturalya Express Post 5-10 günde türkiye varıyor. CV: Avusturalya Airmail 10-15 gün arası türkiye varıyor. CE : .....? CP : Priority Mail Int. (6-12 gün) (ekleyen: kesikbas & bills212) CJ : Priority Mail Int. (10-15 gün) (ekleyen: shogun) EA : EMS (ekleyen: haXan) EB : EMS nin daha hızlı postaları için? EC : Express Mail Int. (3-5 gün) EV : .....? LC : amerikan mektup postası kayıtsız gönderi gümrükten geçmesi kolay ama beklemesi zulüm ? LJ : First Class Mail Int.(Takibi yapılamıyor. 10-20 gün)--LJ ve LC aynıdır RA : Royal Mail Airmail (7-10 gün) RE : .....? RI : .....? RJ : Royalmail (ekleyen: PARLIAMENT) RR : .....? VF : .....? DHL 12 Rakamlı : (Takibi yapılamıyor. Takip için DHL'ye mail atılması gerekir.) (ekleyen: sozberk) DHL 10 Rakamlı : DHL hava yolu - Sitesinden takip edilir. (ekleyen: sozberk) Avusturalyanın Auspost genelde takip etmek diğer ülke postalarına göre (USPS,CANADAPOST vs...) biraz kötü genelde girmiyorlar bilgileri. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Ek:
CP(Slovenia Post)(1-3 Hafta) Takip edilebiliniyor. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
ECXXXXXXXXUS bu kod numarasını ptt den takip edebilirmiyim acaba
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
EE: Avusturalya Express Post 4-8 günde türkiye varıyor. ( Türkiye varınca DHL antreposuna gidiyor ve dağıtımını DHL yapıyor ) |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
çinden kargo
arkadaşlar bende 21'inde çindeki bir satıcıdan dürbün aldım, 22 sinde kargoya verdi ve kargo numarasını verdi. şans benmkisi ya numara RR ile başlıyor CN ile bitiyor. burada herhangi bir açıklama göremedim bununla ilgili. Yardımcı olabilen varsa sevinirim. birde yanlış yere yazıyorum ama bu dürbün (tüfeğin üzerine takılan cinsten) gümrükten geçer mi? 100$ altı ve hediye olarak şahıs adından şahıs adına gönderdi...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|