![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
ne yapmam gerekiyor lütfen yardım
slm ben 5 haziranda ayabbakı çektim ebaydan türkiyeye gelicek şekilde ayakkabı 46 dolar 35 dolarda naklıyesi toplam 81 dolara geldi paypalla gerçekleştirdim bu işlemi daha hala bana mail gelmedi 2gün geçtin yollandığına dair ve işbankasının kartıyla aldım param paypalda duruyor ama hala çekilmemis bankaya giriyorum siteye para kuıllanımda ama dönem hareketlerinde yok sizce napmalıyım ve ayyakbı gelirmi teşekkürler.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
s
This item has been paid through PayPal. Payment was sent to: 95soleman@gmail.com on Jun-05- yazıyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bu kullanıca nasıl msj yazmalıyım teşşekürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Paypal ödeme ayrıntılarında tamamlandı yazıyorsa sorun yok demektir. banka senden provizyon olarak almıştır ama para satıcının hesabına geçmiştir. dolayısıyla bir ödeme sorunu yok gibi gözüküyor.
Sen ona ürünü ne zaman göndereceğini sor ve track no iste. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
s
On June 6, 2008 a shipment label was printed by IF INVESTMENTS(310-292-7676) of IF INVESTMENTS for delivery to Feyyaz Suna. The shipmentnumber of this package is 5464566 geldi no
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
http://cgi.ebay.com/ETNIES-WOMENS-DA...742.m153.l1262
bende bunu almak istiyorum ama bi sorun çıkarmı diye korkuyorum kaç gündegelcek arkadaşım seninkiler merak ettim umarım bi sorun çıkmaz Acaba arkadaşlar 33$ diyor ya burdada USPS le ben rica etsem Fedex le yollasa?çünkü fiyat aynı nerdeyse fedex tede ve 4 günde geliyor ama ebay kimse fedex kullanmıyor |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar USPS Priority Mail International ile Express in farkı ne?biri 33 biri 40$
lütfen bana yardımcı olun alıcağım bu ayakkabıları ama USPS ile kalır diye korkuyorum |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
takılacağını sanmıyorum gerçek fiyatını yazdır gift işaretlet. ayakkabılarım derken bir çift demek istiyorsun değil mi?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
evet sadece 1 çift.mail attım fedex le yollamayıkabul etmiyor adam ya.USPS ten çok korkuyorum posta mı aman aman
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|