![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Herkese Selamlar...
Arkadaşlar hemen konuyu açıklıyorum: 1............................. Dannylodan saat aldım Ödeme tarihim: 05/16/2008 Kargo tarihi: 05/19/2008 USPS Priority Tracking number:CJ ile başlıyor PTTnin sitesindeki Yurt dışı gönderi sorgulama sonuçları: 19 05 2008 Gönderi müşteriden alınmıştır 20 05 2008 Gönderi yurt dışına sevk edildi 28 05 2008 (Varis)Alip verme merkezinde alındı İSTANBUL PAKET MERKEZİ buraya kadar herşey normal gibi ürün istanbulda görünüyor fakat aradan 1 hafta geçti bugün 5 Haziran oldu Ürün hala elime geçmedi İstanbul Gaziantep bu kadar üzün sürermi şüphelenmeye başlıorum sizce ne yapmaylıyım???????? 2..............................bu daha karışık. idealoutdoors dan bir çakı kazandım hemen ödemeyi yaptım Ödeme Tarihi:05/19/2008 Kargo Tarihi:05/23/2008 Tracking Number:LJ ile başlıo neden LJ ile başladığını anlayamadım???? ayrıca adamın bana gönderdiği shippingle ilgi mailde bi bu metin yazıodu anlayamadım çevirebilen bi olursa çok iyi olur önemli bişey tam çeviremedim ben: *** United States customers please note that the above number is your USPS Delivery Confirmation number. Canada and International customers please note that the above number is your customs ID number and is not a tracking number. *** ............................ Ürün 12 gün oldu hala ortada yok USPS sitesiinde Tracking de aynen şunlar yazıo: Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on May 23, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. ????????????????????????????????ürünün akibetiyle ilgili bişey yazmıo ?????? PTTnin sitesinde ürünü heryerden sorguladım ordada herhangi bir bilgi yok... Sizce ne yapmam gerekli??? Arkadaşlar Yardımcı olan herkese şimdidden teşekkürler.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
2 side yakında elinde olur merak etme.
1. si bekletilir biraz sonra eline geçer ptt bu konuda çok tembel malesef. 2. ll ile başlayan biraz daha geç gelir sanırım. Sitede biraz arama yaparsan bulursun |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
teşekkür ederimde beklemekten başka yapabilecek bişey yokmu?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar saat geldi çakı daha yok piyasada sizce dispute açmam gereklimi bi yardım edin ltfn
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
tamam bekleyelim o zaman
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşım bıçağın boyutu çok önemli bıçakmı sipariş ettin çakımı eğer bıçaksa boyutlarını yaz gümrük problemin olabilir
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hocam çakı sipariş ettim daha gelmedi dispute açmalımıyım?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım o satıcı çakıları First Class Mail ile yolluyor hep takip ederim ürünlerini ama hiç alışveriş yapmadım o vatandaşla benim First Class'la verdiğim siparişlerim en fazla 9 'uncu günün sonunda elimdeydi senin neredeyse 21 gün olmuş ben derimki 10 gün daha sabret (nasılsa 45 gün dispute süresi var) eğer gelmezse dispute aç umarım gelir
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
tamam kardeş bekleyelim biraz daha olmazsa dispute açarız
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bu çakı daha gelmedi 33 gün oldu dispute açıcam yardım edermisiniz?
Neler yapmam gerekli |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|