![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Bu tracking numaralarına bakarmısınız ürünlerim nerde
EB050868774CN ve EB052729625CN
arkadaşlar EMS ile gönderilmiş ben baktım ama birşey anlamadım..bu ürünlerin şu anda durumu nedir acaba..Hem EMS hemde Türkiyedeki kayıtlarına bakarsanız çok sevinirim..saygılar |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ikincisi amerikada, dünyayı geziyor anlıcan heralde 2-3 güne kadar ptt.gov.tr'den kontrol edebilirsin |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Ptt ile Tracking Nasıl Oluyor?
Merhaba ben bu tracking olayını hala anlayamadım satıcı USPS ile standart posta gonderdi LJ22 7512 009US bu tracking numarası baktıgımda amerikadan çıkış tarihini gösteriyordu. www.ptt.gov.tr den yurtdışı takibini ve yurtiçi takibine bu numarayı girdigimde bulunamadı yazıyor. İşin garibi paket bana bugün ulaştı. Şimdi bir başka satıcı EMS ile gondermiş bunu takibini nasıl yapacaz? Yardım eden arkadaşlara içten minnettarlarımı sunuyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
LJ ile başlayan takip numaralı paketler kayıtsız postadır bu yüzden gönderilen ülkeye ait posta servisinin sitesinde(PTTde) takip edemezsin. Sadece amerikan posta servisinin sitesinden takip edersin o da teslim edilip edilmediğini göstermez sadece çıkış tarihini gösterir. O yüzden paketin kaybolma olasılığı yüksektir. Sana ulaşır veya ulaşmaz, 30 güne kadar ulaşmazsa at dispute gitsin. EMS ile gönderilmiş tüm paketleri kayıtlı posta olduğu için, PTT.gov.tr den sana ulaşana kadarki geçen süreye kadar her türlü takibini yaparsın... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|