Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-27-2008, 08:39 AM   #1
berbes
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: berbes is on a distinguished road

Bu tracking numaralarına bakarmısınız ürünlerim nerde

EB050868774CN ve EB052729625CN
arkadaşlar EMS ile gönderilmiş ben baktım ama birşey anlamadım..bu ürünlerin şu anda durumu nedir acaba..Hem EMS hemde Türkiyedeki kayıtlarına bakarsanız çok sevinirim..saygılar
berbes is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-27-2008, 08:59 AM   #2
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
berbes tafarından gönderildi
EB050868774CN ve EB052729625CN
arkadaşlar EMS ile gönderilmiş ben baktım ama birşey anlamadım..bu ürünlerin şu anda durumu nedir acaba..Hem EMS hemde Türkiyedeki kayıtlarına bakarsanız çok sevinirim..saygılar
Birincisi çinde, (baya bi ağır işliyor)
ikincisi amerikada,
dünyayı geziyor anlıcan
heralde 2-3 güne kadar ptt.gov.tr'den kontrol edebilirsin
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-27-2008, 09:12 AM   #3
berbes
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: berbes is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
Birincisi çinde, (baya bi ağır işliyor)
ikincisi amerikada,
dünyayı geziyor anlıcan
heralde 2-3 güne kadar ptt.gov.tr'den kontrol edebilirsin
teşekkür ederim..
berbes is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-27-2008, 06:37 PM   #4
ferruhk
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: ferruhk is on a distinguished road

Ptt ile Tracking Nasıl Oluyor?

Merhaba ben bu tracking olayını hala anlayamadım satıcı USPS ile standart posta gonderdi LJ22 7512 009US bu tracking numarası baktıgımda amerikadan çıkış tarihini gösteriyordu. www.ptt.gov.tr den yurtdışı takibini ve yurtiçi takibine bu numarayı girdigimde bulunamadı yazıyor. İşin garibi paket bana bugün ulaştı. Şimdi bir başka satıcı EMS ile gondermiş bunu takibini nasıl yapacaz? Yardım eden arkadaşlara içten minnettarlarımı sunuyorum.
ferruhk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-31-2008, 08:54 PM   #5
burhangullu
Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: burhangullu is on a distinguished road

Alıntı:
ferruhk tafarından gönderildi
Merhaba ben bu tracking olayını hala anlayamadım satıcı USPS ile standart posta gonderdi LJ22 7512 009US bu tracking numarası baktıgımda amerikadan çıkış tarihini gösteriyordu. www.ptt.gov.tr den yurtdışı takibini ve yurtiçi takibine bu numarayı girdigimde bulunamadı yazıyor. İşin garibi paket bana bugün ulaştı. Şimdi bir başka satıcı EMS ile gondermiş bunu takibini nasıl yapacaz? Yardım eden arkadaşlara içten minnettarlarımı sunuyorum.

LJ ile başlayan takip numaralı paketler kayıtsız postadır bu yüzden gönderilen ülkeye ait posta servisinin sitesinde(PTTde) takip edemezsin. Sadece amerikan posta servisinin sitesinden takip edersin o da teslim edilip edilmediğini göstermez sadece çıkış tarihini gösterir. O yüzden paketin kaybolma olasılığı yüksektir. Sana ulaşır veya ulaşmaz, 30 güne kadar ulaşmazsa at dispute gitsin. EMS ile gönderilmiş tüm paketleri kayıtlı posta olduğu için, PTT.gov.tr den sana ulaşana kadarki geçen süreye kadar her türlü takibini yaparsın...
burhangullu is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık