Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-14-2008, 01:22 AM   #1
koleksiyoncu25
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: koleksiyoncu25 is on a distinguished road

Italya Da Olsaydiniz....

Ebayden sürekli koleksiyon ürünleri alırım.Kimi gelir kimi gelmez.Kayıtlılarda bazen gelir bazen gelmez gelir.Gelmeyen ürünlerde kişi gönderdim desede olumsuzu sunarım.Ben ne uğraşıcam satıcı uğraşsın Ptt ile veya Türkiyeye gönderimini kapasın.Buda ülkemize ebayden ambargo olsun.Ptt ninde aklı başına gelsin.Bir satıcı İtalyada yaşıyor olsaydınız postanızın elinize geçme şansı %5 dedi.Demekki bizden daha beterleri varmış Ebay tecrübelerime dayanarak asla yüksek fiyatlı ürün almam.
Açıkçası Ptt ye güvenmiyorum. Siz siz olun ebayde küçük atışlar yapın sonra bekle bekle ya gelir ya gelmez.Kayıtlı posta kayıtsız posta ne farkı varki gelen geliyor gelmeyende gelmiyor.Elinizde belgede olsa Ptt evet biz suçluyuz diyecek değil veya tek yaptıkları şey gümrüğe suç atmak.Veya satırlar dolusu gönderim nasıl yapılır nelere dikkat edilir işleyiş mailleri yazarlar.Sanki Atom bombası getirtiyoruz da gümrükte takılıyor.Hikaye hepsi.Adam bakıyor hmm güzelmiş diyor sonrası malum kayıplar...Kapıya gelen postacı bile abi mektup zarfını bana versene üstündeki pulları kesip koleksiyon yapıyorum diyor.Ya kısacası adamlar öyle olmuş ki afedersiniz ama Do...dan ne koparırsak kardır hesabındalar. Bu ülkede zengin olmak istiyorsanız mutlaka KPSS ye girin...Saygılarımla...
koleksiyoncu25 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-14-2008, 07:37 AM   #2
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

arkandayım..
bills212 is online now   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık