Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-14-2008, 03:47 PM   #1
karaelmaslim
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: karaelmaslim is on a distinguished road

combine shipping

Arkadaslar combine shipping hakkında bilgisi olan var mı?
e-bay ile Amerika'dan 2 tane converse almayı düsünüyorum.ama 28$'lık converse icin 30$ kargo parası ödemem gerekiyor. combine shipping ile de ilave gönderi icin +15$ ödeyecegim.Yani toplamda 60$ yerine 45$ kargo ödeyecgm.Acaba gümrüge takılır mı? Daha önce böyle birsey deneyen oldu mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Tesekküler
karaelmaslim is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-14-2008, 04:06 PM   #2
tiglon
Kallavi Üye

tiglon kullanıcısının avatarı

Ünü: tiglon is on a distinguished road

Alıntı:
karaelmaslim tafarından gönderildi
Arkadaslar combine shipping hakkında bilgisi olan var mı?
e-bay ile Amerika'dan 2 tane converse almayı düsünüyorum.ama 28$'lık converse icin 30$ kargo parası ödemem gerekiyor. combine shipping ile de ilave gönderi icin +15$ ödeyecegim.Yani toplamda 60$ yerine 45$ kargo ödeyecgm.Acaba gümrüge takılır mı? Daha önce böyle birsey deneyen oldu mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Tesekküler

Merhaba,
Forumda buna benzer olaylar anlatılmakta, geçmiş konuları inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.Sizin durumunuz için problem çıkacağını sanmıyorum, en fazla gümrüğe çağrılır sonrada ürününüzü alırsınız.Tabi direk elinize de ulaşabilir.Bununla ilgili forumdan bir link gönderiyorum fikir vermesi açısından. Kolay gelsin

http://forum.iyibey.com/guemruek/786...m-sanildi.html
tiglon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2008, 09:08 AM   #3
karaelmaslim
Kallavi Üye

Alıntı:
tiglon tafarından gönderildi
Merhaba,
Forumda buna benzer olaylar anlatılmakta, geçmiş konuları inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.Sizin durumunuz için problem çıkacağını sanmıyorum, en fazla gümrüğe çağrılır sonrada ürününüzü alırsınız.Tabi direk elinize de ulaşabilir.Bununla ilgili forumdan bir link gönderiyorum fikir vermesi açısından. Kolay gelsin

http://forum.iyibey.com/guemruek/786...m-sanildi.html

@tiglon
Çok tesekkür ederim.Sagol.Bu benim e-bay'dan ilk alısverism olacak.İnsallah combine shipping'de bir sorun cıkmaz
karaelmaslim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2008, 04:08 PM   #4
tiglon
Kallavi Üye

tiglon kullanıcısının avatarı

Ünü: tiglon is on a distinguished road

Alıntı:
karaelmaslim tafarından gönderildi
@tiglon
Çok tesekkür ederim.Sagol.Bu benim e-bay'dan ilk alısverism olacak.İnsallah combine shipping'de bir sorun cıkmaz

Rica ederim arkadaşım, ilk alışveriş hem çok keyifli hemde çok çilelidir Eline ulaşması için gün sayarsın,uyandığın hergün bir haber var mı diye merak edersin ve gelmeyen her gün içinde çile çekersin
Ben problem yaşayacağını sanmıyorum, takip numarası almanı tavsiye ederim bu şekilde ürünün nerede olduğunu görebilirsin. Sormak istediğin konu olursa yazarsın.Kolay gelsin..
tiglon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2008, 05:37 PM   #5
karaelmaslim
Kallavi Üye

Alıntı:
tiglon tafarından gönderildi
Rica ederim arkadaşım, ilk alışveriş hem çok keyifli hemde çok çilelidir Eline ulaşması için gün sayarsın,uyandığın hergün bir haber var mı diye merak edersin ve gelmeyen her gün içinde çile çekersin
Ben problem yaşayacağını sanmıyorum, takip numarası almanı tavsiye ederim bu şekilde ürünün nerede olduğunu görebilirsin. Sormak istediğin konu olursa yazarsın.Kolay gelsin..

Hakikaten hem heyecanlı hem de stressli olcaka ilk alısveris. Hep ya gümrüge takılırsa (2 cift oldugundan) diyorum İnsallah takılmadan gelirler. Satıcı combine shipping yaptıgını yazmıs.Ben de madem öyle 15 $ fazla ödemeyeyim diye combine shipping düsünüyorum.Ama ben de esek sansı vardır,kesin acıp bakarlar,gümrüge takılır ayakkabılar
karaelmaslim is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık