![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
combine shipping
Arkadaslar combine shipping hakkında bilgisi olan var mı?
e-bay ile Amerika'dan 2 tane converse almayı düsünüyorum.ama 28$'lık converse icin 30$ kargo parası ödemem gerekiyor. combine shipping ile de ilave gönderi icin +15$ ödeyecegim.Yani toplamda 60$ yerine 45$ kargo ödeyecgm.Acaba gümrüge takılır mı? Daha önce böyle birsey deneyen oldu mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Tesekküler ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba, Forumda buna benzer olaylar anlatılmakta, geçmiş konuları inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.Sizin durumunuz için problem çıkacağını sanmıyorum, en fazla gümrüğe çağrılır sonrada ürününüzü alırsınız.Tabi direk elinize de ulaşabilir.Bununla ilgili forumdan bir link gönderiyorum fikir vermesi açısından. Kolay gelsin http://forum.iyibey.com/guemruek/786...m-sanildi.html |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
@tiglon Çok tesekkür ederim.Sagol.Bu benim e-bay'dan ilk alısverism olacak.İnsallah combine shipping'de bir sorun cıkmaz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Rica ederim arkadaşım, ilk alışveriş hem çok keyifli hemde çok çilelidir Eline ulaşması için gün sayarsın,uyandığın hergün bir haber var mı diye merak edersin ve gelmeyen her gün içinde çile çekersin Ben problem yaşayacağını sanmıyorum, takip numarası almanı tavsiye ederim bu şekilde ürünün nerede olduğunu görebilirsin. Sormak istediğin konu olursa yazarsın.Kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hakikaten hem heyecanlı hem de stressli olcaka ilk alısveris. Hep ya gümrüge takılırsa (2 cift oldugundan) diyorum İnsallah takılmadan gelirler. Satıcı combine shipping yaptıgını yazmıs.Ben de madem öyle 15 $ fazla ödemeyeyim diye combine shipping düsünüyorum.Ama ben de esek sansı vardır,kesin acıp bakarlar,gümrüge takılır ayakkabılar ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|