![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
09.05.2008 tarihinde ptt paket merkezine gelen kargom :(((
arkadaslar cuma gunu gelen kargom ne gumrukse bi turlu cikmak bilmedi nukleer fuze getirsek 2 gun kalmazmis gumrukte acaba sorun mu var
tracking number CP328335311US yutrici takip de de gozukuyo (( |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Gümrüğe giren ürünler öyle cart diye hemen kontrolden geçip alıcıya gönderilmesi için PTT görevlilerine verilmiyor maalesef. Ürün gümrüğe girdikten sonra en az 1-2 hafta orada kalıp muayene sırasını bekliyor. Sonrasında uygun görülürse adresinize 2 YTL karşılığı teslim eidliyor. Uygun görülmez ise gümrüğe çağırılı vergi ödemeniz isteniyor...
Yani 9 unda gümrüğe girmiş ise ürününüz en az 10 gün bekleyin sonra gümrüğü arayın takip numarasını verin ürününüzün durumunu öğrenin bilgi vermezler ise Gümrüğe gidin.. Ürün paketinin üzerinde 100Euro üzerinde meblağ varsa zaten gümrül ücreti ödeyeceksiniz demektir...Yok hayır 100Eour'nun altı bir ücret yazılmış ise PAYPAL çıktısı ile birlikte GÜMRÜĞE gidin ve ısrarla ürününüzü isteyin... Armut piş ağzıma düş mantığıyla çalışmıyor her zaman PTT ve Gümrük daireleri...Zorlayacaksınız üste çıkacaksınız çatır çatır alırsınız ürününüzü ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sagol dostum 128$ urun bedeli dicem yakari bu gumrugu o pakati bulucaksiniz bana ) ustunede bah kocama giftt yazili gormuyomusun kardesiim dicem hediye hediye . bu gumrukculere hediye gelmiyo diye bizi kiskaniyo adamlar ya abi sanada hediye ayarlariz sen canni sikma ver bakiim su benim 128 dolarlik kargomu hahehehe |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|