Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-10-2008, 03:00 PM   #1
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Question Dhl Kargo Takibi Yapamiyorum

Arkadaşlar Merhaba. Hong Kongdan Fotograf Makinesi Satin Aldim. Satici 9mayista Kargoladigini Söyledi Ve Bana Dhl Tracking No Verdi. Ancak Dhl De Bunu Arattiğimda Kayit Bulunamadi Diyor. Saticiya Döndüm 2 Güne Aktifleşecek Lütfen Bekleyin Dedi.
Digitalanddan Aldim ürünü. Daha önceleri Dzone2 Den Aliyordum Ve Vermiş Oldugu Tracking No Ile Hemen Takibini Yapabiliyordum.
Ne Iş???
fatihkocoglu29 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 06:35 PM   #2
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

yok mu arkadaşlar yardım edecek kimse
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-13-2008, 12:14 PM   #3
alperaydin1
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: alperaydin1 is on a distinguished road

Arkadaşım; Lifranky'nin sana yazdığı doğrudur. Ürün kargo şirketine teslim edildikten sonra 1-2 gün bekler. Hemen yola çıkarılmaz. Çıkarıldıktan sonra Hongkong-Paris-Brüksel-Frankfurt ve İstanbul ve bulunduğun şehir olarak ürünün nerelerde olduğunu takip edebilirsin. Acele etmenize gerek yok.
alperaydin1 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık