![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
acaba takılırmı
kargo dahil 100 dolara yakın bir fiyata 1 tane kulaklık alıcam UPS ile sizce gümrüğe takılırmı?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Takılmaaaaz. (Radyolu olmasın. TRT ye takılırsın )Benim peş peşe hatta aynı gün aynı anda biri 115 $ diğeri 113$ bir diğeri 98$ olan kargolarım aynı anda geldi. Gümrükcü arkadaş acıdı herhalde. Ama işin aslı şu, Kargonda bariz gümrüklü ürün olması. Yani, radyo, telefon, kamera, fotoğrafmakinesi, tv,telsiz vs... yinede 100 EURO yu geçme kargo dahil. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
[quote=ulusal06]Takılmaaaaz. (Radyolu olmasın. TRT ye takılırsın
)Benim peş peşe hatta aynı gün aynı anda biri 115 $ diğeri 113$ bir diğeri 98$ olan kargolarım aynı anda geldi. Gümrükcü arkadaş acıdı herhalde. Ama işin aslı şu, Kargonda bariz gümrüklü ürün olması. Yani, radyo, telefon, kamera, fotoğrafmakinesi, tv,telsiz vs... yinede 100 EURO yu geçme kargo dahil. [quote=ulusal06]Peki radyolu olunca noluyor? Mesela radyolu bir mp3 aldık fiyatı da 100 Euro'nun altında.Gümrükte karsılasabilecegimiz sorunlar nelerdir? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
[quote=karaelmaslim][quote=ulusal06]Takılmaaaaz. (Radyolu olmasın. TRT ye takılırsın
)Benim peş peşe hatta aynı gün aynı anda biri 115 $ diğeri 113$ bir diğeri 98$ olan kargolarım aynı anda geldi. Gümrükcü arkadaş acıdı herhalde. Ama işin aslı şu, Kargonda bariz gümrüklü ürün olması. Yani, radyo, telefon, kamera, fotoğrafmakinesi, tv,telsiz vs... yinede 100 EURO yu geçme kargo dahil. Alıntı:
Radyolu olunca TRT bandrolu için takılıyorsun ve o işin prosedürünü bilmiyorum ama uğraştırır seni. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|