![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
LC*********US Mağdurları
Kasım 13'ünde gönderilen kargom hala ortada yok.İzmir gümrüğü aradım bu numarayla kayıt yok diyor.Normaldir tabi posta kayıtsız olunca
.Bu LC'li kargoyla sorun yaşayanların yazdıklarını okudum sonuçta eline ulaşan pek olmamış gibi.5-6 hafta bekleyim diyorum satıcıda ikna olsun gelmediğine ne yapabilirim ki başka?Sonrasında tekrar göndermesini isteyeceğim.300 dolar az da değil ki Gümrüğe bizzat gidip bakacam son olarak.Usps Air Mail ya da Standart flat rate shipping service'le KESİNLİKLE ÜRÜN ALMAYIN benden tavsiye. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
LC****US mağduru olmak ne demek? Sizi bir gönderi numarası mı mağdur etti? Normalde 1-2 haftada gelen CP****US barkodlu bir ürünüm 53 güdne geldi. Şimdi ben CP***US mağduru mu oluyorum?
Unutmayınız yılbaşı yaklaşıyor dünyanın her yerinde posta hareketleri hızlandı, yavaşlamalar, gecikmeler olacaktır. Aceleci olmayınız büyük ihtimal bir hafta on gün içince ürün elinizde olacak ve burada bizimle paylaşacaksınız. Eğer forumu incelerseniz daha uzun sürede de gelen ürünler göreceksiniz. Ebay sabır işidir eğer sabrınız yoksa 2-3 katı pahalı teslim onaylı kargo tiplerini seçersiniz. Sizin henüz sonuçlanmamış bir tecrübe yüzünden kalın harflerle birşeyler söylemeniz bir şey ifade etmiyor, airmail bir yığın ürün aldım, almaya da devam edeceğim. Acelesi olan ya da pahalı ürün alan pahalı kargoyu tercih etsin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
25 gündür bekliyorum.Bu arkadaşta aynı kişiden aldı ve nerdeyse 2 ay oldu o ürün hala ulaşmadı kendisine http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...ead.php?t=1617
Benimki bir tecrübe ama onlarcasını da okudum.Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu yolla ürün alınmasını gereksiz yere stres olursunuz.Böyle olacağını bilsem hızlı ve güvenilir kargoları tercih ederdim. CP'y le gelen kayıtlı postaysa yine alınabilir önemli olan kayıtlı olup olmaması çünkü kayıtsız postanın çalınma ve kaybolma riski var ve PTT sadece isim ve adresin yanlış yazılmasından dolayı geri yolluyor onun dışında kesinlikle geri yollama yok ürünü siz almasanız bile.Gelir kapının önüne bırakır çalınıp gidebilir kargonuz.Pahalı ürünler kesinlikle bu kargoyla alınmamalı.Gözden çıkarabileceğiniz ufak meblağlarda tercih edilmesi daha mantıklı. Bu mesaj en son " 12-07-2006 " tarihinde saat 06:44 PM itibariyle ChengizKhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
|
benimkide kayboldu hemde ilk alışverişimdi...
satıcı ile anlaştık 7.9 dolar fark ödedim(sigorta ve kayıt için) tekrar gönderdi... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Benim ürünü satın aldığım kişide çok güvenilir bir satıcı, gerekli kolaylığı yapacağına inanıyorum...
Ne tesadüf ki benimde ilk alışverişimdi bu...Acemi adamın şansıda olmuyor... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
|
benimkide çok güvenli gözüküyodu baya satış var 'jagrfanj' yanlış yazmış olabilirim ama forumda sorunsuz alanlar var kendisinden
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
hocam veeydiniz bi 7 dolar daha yaptıraydınız insurance yi
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ne 5-6 haftası 20 günü geçince disputeyi açacaksınız. Bırakın adam ürünün peşine düşsün. Unutmayın ki 45 gün sonra hiç bir hak telep edemiyorsunuz. 20. günde dispute açın, en fazla 30-35. günde claime çevirin. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aynen katılıyorum zaten eşek yüküyle para kazanıyolar eşek gibide sana yardımcı olmak zorundalar
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Ya arkadaşlar yanlışsam düzeltin, sol taraftaki tarihe bakıyorum siz 12.07.2006 da yazılmış mesajları cevaplamışsınız ben mi yanlış görüyorum? ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|