Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-07-2006, 05:59 PM   #1
ChengizKhan
Kallavi Üye

ChengizKhan kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Ünü: ChengizKhan is on a distinguished road

LC*********US Mağdurları

Kasım 13'ünde gönderilen kargom hala ortada yok.İzmir gümrüğü aradım bu numarayla kayıt yok diyor.Normaldir tabi posta kayıtsız olunca .Bu LC'li kargoyla sorun yaşayanların yazdıklarını okudum sonuçta eline ulaşan pek olmamış gibi.5-6 hafta bekleyim diyorum satıcıda ikna olsun gelmediğine ne yapabilirim ki başka?Sonrasında tekrar göndermesini isteyeceğim.300 dolar az da değil ki Gümrüğe bizzat gidip bakacam son olarak.

Usps Air Mail ya da Standart flat rate shipping service'le KESİNLİKLE ÜRÜN ALMAYIN benden tavsiye.
ChengizKhan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-2006, 06:14 PM   #2
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

LC****US mağduru olmak ne demek? Sizi bir gönderi numarası mı mağdur etti? Normalde 1-2 haftada gelen CP****US barkodlu bir ürünüm 53 güdne geldi. Şimdi ben CP***US mağduru mu oluyorum?

Unutmayınız yılbaşı yaklaşıyor dünyanın her yerinde posta hareketleri hızlandı, yavaşlamalar, gecikmeler olacaktır. Aceleci olmayınız büyük ihtimal bir hafta on gün içince ürün elinizde olacak ve burada bizimle paylaşacaksınız. Eğer forumu incelerseniz daha uzun sürede de gelen ürünler göreceksiniz. Ebay sabır işidir eğer sabrınız yoksa 2-3 katı pahalı teslim onaylı kargo tiplerini seçersiniz.

Sizin henüz sonuçlanmamış bir tecrübe yüzünden kalın harflerle birşeyler söylemeniz bir şey ifade etmiyor, airmail bir yığın ürün aldım, almaya da devam edeceğim. Acelesi olan ya da pahalı ürün alan pahalı kargoyu tercih etsin...
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-2006, 06:35 PM   #3
ChengizKhan
Kallavi Üye

25 gündür bekliyorum.Bu arkadaşta aynı kişiden aldı ve nerdeyse 2 ay oldu o ürün hala ulaşmadı kendisine http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...ead.php?t=1617

Benimki bir tecrübe ama onlarcasını da okudum.Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu yolla ürün alınmasını gereksiz yere stres olursunuz.Böyle olacağını bilsem hızlı ve güvenilir kargoları tercih ederdim.

CP'y le gelen kayıtlı postaysa yine alınabilir önemli olan kayıtlı olup olmaması çünkü kayıtsız postanın çalınma ve kaybolma riski var ve PTT sadece isim ve adresin yanlış yazılmasından dolayı geri yolluyor onun dışında kesinlikle geri yollama yok ürünü siz almasanız bile.Gelir kapının önüne bırakır çalınıp gidebilir kargonuz.Pahalı ürünler kesinlikle bu kargoyla alınmamalı.Gözden çıkarabileceğiniz ufak meblağlarda tercih edilmesi daha mantıklı.

Bu mesaj en son " 12-07-2006 " tarihinde saat 06:44 PM itibariyle ChengizKhan tarafından düzenlenmiştir....
ChengizKhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-2006, 07:50 PM   #4
ozankar
Kallavi Üye

ozankar kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: ozankar is on a distinguished road

ozankar kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
benimkide kayboldu hemde ilk alışverişimdi...
satıcı ile anlaştık 7.9 dolar fark ödedim(sigorta ve kayıt için) tekrar gönderdi...
ozankar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-2006, 08:12 PM   #5
ChengizKhan
Kallavi Üye

Benim ürünü satın aldığım kişide çok güvenilir bir satıcı, gerekli kolaylığı yapacağına inanıyorum...

Ne tesadüf ki benimde ilk alışverişimdi bu...Acemi adamın şansıda olmuyor...
ChengizKhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2006, 08:11 PM   #6
ozankar
Kallavi Üye

ozankar kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: ozankar is on a distinguished road

ozankar kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
benimkide çok güvenli gözüküyodu baya satış var 'jagrfanj' yanlış yazmış olabilirim ama forumda sorunsuz alanlar var kendisinden
ozankar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2008, 12:54 AM   #7
tunaangin
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

hocam veeydiniz bi 7 dolar daha yaptıraydınız insurance yi
tunaangin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2008, 01:07 AM   #8
ulusal06
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: ulusal06 is on a distinguished road

Alıntı:
ChengizKhan tafarından gönderildi
Kasım 13'ünde gönderilen kargom hala ortada yok.İzmir gümrüğü aradım bu numarayla kayıt yok diyor.Normaldir tabi posta kayıtsız olunca .Bu LC'li kargoyla sorun yaşayanların yazdıklarını okudum sonuçta eline ulaşan pek olmamış gibi.5-6 hafta bekleyim diyorum satıcıda ikna olsun gelmediğine ne yapabilirim ki başka?Sonrasında tekrar göndermesini isteyeceğim.300 dolar az da değil ki Gümrüğe bizzat gidip bakacam son olarak.

Usps Air Mail ya da Standart flat rate shipping service'le KESİNLİKLE ÜRÜN ALMAYIN benden tavsiye.

Ne 5-6 haftası 20 günü geçince disputeyi açacaksınız. Bırakın adam ürünün peşine düşsün. Unutmayın ki 45 gün sonra hiç bir hak telep edemiyorsunuz. 20. günde dispute açın, en fazla 30-35. günde claime çevirin.
ulusal06 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2008, 02:34 AM   #9
grdiyan
Aşmış Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Alıntı:
ulusal06 tafarından gönderildi
Ne 5-6 haftası 20 günü geçince disputeyi açacaksınız. Bırakın adam ürünün peşine düşsün. Unutmayın ki 45 gün sonra hiç bir hak telep edemiyorsunuz. 20. günde dispute açın, en fazla 30-35. günde claime çevirin.

Aynen katılıyorum zaten eşek yüküyle para kazanıyolar eşek gibide sana yardımcı olmak zorundalar
Eski 05-02-2008, 01:14 PM   #10
tiglon
Kallavi Üye

tiglon kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Ünü: tiglon is on a distinguished road

Ya arkadaşlar yanlışsam düzeltin, sol taraftaki tarihe bakıyorum siz 12.07.2006 da yazılmış mesajları cevaplamışsınız ben mi yanlış görüyorum?
tiglon is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık