![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaslar eğer daha evel konu açıldıysa herkezden özür dilerin yaklasık 1 saattir forumları karıştırdım ama sorunuma cevap olacak birşey bulamadım.. Hong Kong dan ebay aracılığıyla fotoğraf makinem için 2 adet uzaktan kumanda aldım. Etefore isimli satıcı 25 şubatta bana ürünü airmail ile yolladığını bildiren bir mail gönderdi.. Fakat tracking numarası yazmıyordu bende 2 gun sonra tracking numarasını bildirmediğini ve tracking numarasını taleb ettiğimi bildiren bir metni iyibey çeviri bölümünden kopyalayıp satıcıya gönderdim.. Satıcı bana AirMail gönderilerde tracking numarası olmadığını söyleyen bir mail ettı 5 gun önce.. tarih 13 Mart oldu ve hala aldıklarım gelmedi 18 gun oldu. Öğrenmek istediğim gerçekten AirMail lerde tracking numarası olmuyormu? aldığım ürünler 3 dolar nakliyeyle beraber 18 dolar ediyor böyle düşük meblalı bir alışveriş için Power seller ünvanlı bir satıcıya dispute açmam etikmidir? Yada ürünüm geldiyse nerededir ben istanbulda oturuyorum. Deneyimli arkadasların yardımlarını bekliyorum; şimididen delicesine teşekkür ediyorum
çok teşekkürler![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
airmail hong kong dan 10-15 günde gelio
ptt şubesinden eve gelene kladar da bi 5 gün geçio yani baya beklicen... baktın gelmedi dispute açma satıcya durumu anlat o tekrar gönderecektir ürünlerin aynısını
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
tesekkürler
tesekkürler cevap çin bu airmail lerde tracking numarası yokmu? yani bu gönderiler takip dilemiyormu??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
merhaba kardes. oncelıkle yanlıs bılgıler verılmıs onu duzeltıyım ben.
aır maıl ıle aldıgın urun enn gec 15 gnde elınde olur. eger gelmemıs ıse bılkı gumrukte sorun yasamıstır. ben bugune kadar devamlı aır maıl le alıs vers yapıyorum hıc bırının gelmesı 14 gunu gecmedı. trackıng numarası ıse var satıcıyla ırtıbata gec trackıng numarası vermezse dıspute acagını syle. bak ondan sonra nasıl verıyorlar sana trackıng numarasını. RA874055621HK bole bı trackıng numarası vermesı lazım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Ben de, 21 mart ta gonderilen urunu bekliyorum,saticidan trackin no istedim ama First Class Mail ile gonderilen postalarin hic bir sekilde takibi olmadigini soyledi. bu firt class mail belirsizligi deli etti beni de lutfen biri buna bi aciklik getirsin bilelim cok tesekkur ederim.
http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...-air-mail.html |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|