![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Aldığım ilk ürün kargo dahil 86 Dolarlık bir ürün nihayet PTT sorgulamasında göründü ancak bilmediğim için size soruyorum gümrüğe mi takılmış şayet öyleyse, ben Manisa'dayım hangi gümrüğe gelir? Yada dağıtımdaysa ne zaman ulaşır? Şimdiden teşekkür ederim.SN İŞLEM / YER TARİH 1.Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU MANİSA / GÜMRÜK, 219242 28/03/2008 08:53:26 Bu mesaj en son " 03-30-2008 " tarihinde saat 05:03 PM itibariyle tiglon tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Yanlış foruma mı konu açtım yoksa soru mu anlaşılır değil? Bu durumu açıklayacak birisi yok mu?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
paket manisaya geldi gümrüğe takılması durumunda kapına ptt tarafından ürünü gelip alman gerektiğine dair posta alman gerek. bunu aldıysan ürünü manisa gümrüğünden gider alırsın. ama ole bişe yoksa ekle malum işler biraz yavaş ilerler.
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Açıklama için teşekkür ederim arkadaşım. Umarım kağıt falan gelmez, 86 Dolarlık ürün için sorun çıkarmasalar bari (ne gibi bir sorun çıkar o da ayrı mevzu ) |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|