![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
ürün linkini verebilirmsin.
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Banned
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
En azından biri girsin yaw![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Tabiki Elemana Söyledim Gift Yazmasini Ve Değerinin 100 Euronun Altinda Belirtmesi. Okeyledi. Son Göndereceği Zaman Orijinal Kutusunun Epey Bütük Oldugunu Ve Usps De Gönderirken Sorun Çikabileceğini Söyledi. Bizde 2 Koliye Ürünü Paylaştirdik. Ve 1 Hafta Içinde Sorunsuz Geldi...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
tebrikler dostum hakikaten nadir görülen bir durum gümrüğe takılmaması süper bi olay senden cesaret alarak ahanda ben alıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
al ama dediğim gibi bende 2 koliye paylaştırarak göndermişti ( gerçi her bi kolide epey büyüktü ya) birde gift ve düşük ücretli olarak gönderdi. hepsi bu kadar. umarım sende soruzsuz laışveriş yaparsın. iyi alışlverişler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Hocam sistemin modelinin yazabilir misin ??
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
SONY DAV-X10 bunu ebay'dan toplam 845 YTL 'ye aldım. darısı diğer arkadaşların başına... ![]() Bu mesaj en son " 03-31-2008 " tarihinde saat 09:17 AM itibariyle WICKY tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|