Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-28-2008, 07:22 PM   #11
mustafa86
Üye ül-Zebellah

mustafa86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Ünü: mustafa86 is an unknown quantity at this point

Send a message via Skype™ to mustafa86
Alıntı:
WICKY tafarından gönderildi
veeeee mutlu sonnnn

2 tane 37 ekran tv kolisi büyüklüğünde gelen ev sinama sistemimi 2+2 =4 YTL ardiye ücreti karşılıgında ptt koli servisinden aldım....

Herkese iyi alışverişler dilerim...

ürün linkini verebilirmsin.

Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere.
mustafa86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-28-2008, 07:56 PM   #12
ritalin80
Banned

Giriş: Mar 2008
Ünü: ritalin80 is on a distinguished road

Alıntı:
veeeee mutlu sonnnn

2 tane 37 ekran tv kolisi büyüklüğünde gelen ev sinama sistemimi 2+2 =4 YTL ardiye ücreti karşılıgında ptt koli servisinden aldım....

Herkese iyi alışverişler dilerim...
Nadir görülen bir durum gibi geldi bana. Aylardır geziniyorum forumlarda, ilk defa bu tarz bir ürün sorunsuz geldi iddiası var. Hani derler ya, gümrük işlemleri "mamur"un o anki halet-i ruhiyesine bağlı diye, seninki o hesap olabilir. Bence bu olay mümkün olduğunca çok insana aktarılmalı. Elbette benzer birkaç başarılı alışverişle beraber. Yoksa herkezin senin kadar uygun tesadüflerle karşılaşmayacağını, okuduğumuz tecrübelerden çıkarabiliriz. Bu arada, senden cesaret alarak aklıma takılan bir şeyi sormak isterim. Msn.com Amerika'dan 2 kızla yakın temas halindeyim. Türkiye'ye getirtirsem gümrüğe takılırlar mı? En azından biri girsin yaw
ritalin80 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-28-2008, 08:49 PM   #13
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

Tabiki Elemana Söyledim Gift Yazmasini Ve Değerinin 100 Euronun Altinda Belirtmesi. Okeyledi. Son Göndereceği Zaman Orijinal Kutusunun Epey Bütük Oldugunu Ve Usps De Gönderirken Sorun Çikabileceğini Söyledi. Bizde 2 Koliye Ürünü Paylaştirdik. Ve 1 Hafta Içinde Sorunsuz Geldi...
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-28-2008, 10:55 PM   #14
tropic28
Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: tropic28 is on a distinguished road

Alıntı:
Tabiki Elemana Söyledim Gift Yazmasini Ve Değerinin 100 Euronun Altinda Belirtmesi. Okeyledi. Son Göndereceği Zaman Orijinal Kutusunun Epey Bütük Oldugunu Ve Usps De Gönderirken Sorun Çikabileceğini Söyledi. Bizde 2 Koliye Ürünü Paylaştirdik. Ve 1 Hafta Içinde Sorunsuz Geldi...

tebrikler dostum hakikaten nadir görülen bir durum gümrüğe takılmaması süper bi olay senden cesaret alarak ahanda ben alıyorum
tropic28 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-28-2008, 11:27 PM   #15
WICKY
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
tropic28 tafarından gönderildi
tebrikler dostum hakikaten nadir görülen bir durum gümrüğe takılmaması süper bi olay senden cesaret alarak ahanda ben alıyorum

al ama dediğim gibi bende 2 koliye paylaştırarak göndermişti ( gerçi her bi kolide epey büyüktü ya) birde gift ve düşük ücretli olarak gönderdi. hepsi bu kadar. umarım sende soruzsuz laışveriş yaparsın. iyi alışlverişler
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-29-2008, 05:51 AM   #16
uninvited
Üye

uninvited kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: uninvited is on a distinguished road

Hocam sistemin modelinin yazabilir misin ??
uninvited is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-31-2008, 05:45 AM   #17
WICKY
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
uninvited tafarından gönderildi
Hocam sistemin modelinin yazabilir misin ??

SONY DAV-X10 bunu ebay'dan toplam 845 YTL 'ye aldım. darısı diğer arkadaşların başına...

Bu mesaj en son " 03-31-2008 " tarihinde saat 09:17 AM itibariyle WICKY tarafından düzenlenmiştir....
WICKY is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık