![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
ev sinema sistemi almak istiyorum..
slm arkadaşlar ben ebaydan ev sinema paketi almak istiyorum muhtemelen aldığım ürün gümrüğe takılacak peki hemen gümrük vergisiyle bu işten kurtulabiliyormuyuz yoksa bir çok işlememi maruz kalıyoruz artı gümrük vergisi bu tip ürünlerde ne kadar tutar bilgi verirseniz çok sevinirim
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
merhaba dostum ben gecen hafta aldım sony dün istanbula gelmişti bi kaç gün içinde netlik kazanır. vergi çıkıp çıkmadı, ister bekle biraz daha ben sana yazarım buradan sonucu . oke. iyi akşamlar... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
merakla bekliyorum dostum |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
oke halen topkapı upimde gözüküyor. benim üründe yakaşık 2000 YTL değerinde. umarım takılmaz :P |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
inşallah dostum senden gelecek cevaba göre bende sipariş verecem bu arada 2000ytlik Alışverişte büyük cesaret tebrik ederim seni |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
az evel baktıgımda bir de ne göreyim bizim ptt şubesinde gözüküyor. %99 sorunsuz geldi ancak ben en son yarın gidip alayım. son noktayı koyarız
ooohhhhhhh beeeeeeeee |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Dostum benim şöyle bir sorunum var yalnız ben giresunda ikamet ediyorum yarın öbür gün gümrüğe takılırsa taa istanbullara kadar gitmeyelim kargoyu almak için Hayırlı uğurlu olsun şimdiden |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yok ya bölge bölge dostum. ben tekirdağdayım bizin trakyaya felan istanbul bakıyor. ankara olan war ,zmir ama senin griesun a nere bakıyo bilmiyorum ama samsun olabilir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
veeeee mutlu sonnnn
2 tane 37 ekran tv kolisi büyüklüğünde gelen ev sinama sistemimi 2+2 =4 YTL ardiye ücreti karşılıgında ptt koli servisinden aldım.... Herkese iyi alışverişler dilerim... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız biraz detay verirseniz sanırım herkes için faydalı olabilir.Örneğin gift olarak işaretlimiydi, fiyat olarak ne yazıyodu vs. çünkü 2000ytl lik alışverişinizden gümrük vergisi alınmaması çok sevindirici bir haber.Püf noktası nedir?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|