Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-26-2008, 12:57 AM   #1
tropic28
Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: tropic28 is on a distinguished road

ev sinema sistemi almak istiyorum..

slm arkadaşlar ben ebaydan ev sinema paketi almak istiyorum muhtemelen aldığım ürün gümrüğe takılacak peki hemen gümrük vergisiyle bu işten kurtulabiliyormuyuz yoksa bir çok işlememi maruz kalıyoruz artı gümrük vergisi bu tip ürünlerde ne kadar tutar bilgi verirseniz çok sevinirim
tropic28 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-26-2008, 01:05 AM   #2
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

Alıntı:
tropic28 tafarından gönderildi
slm arkadaşlar ben ebaydan ev sinema paketi almak istiyorum muhtemelen aldığım ürün gümrüğe takılacak peki hemen gümrük vergisiyle bu işten kurtulabiliyormuyuz yoksa bir çok işlememi maruz kalıyoruz artı gümrük vergisi bu tip ürünlerde ne kadar tutar bilgi verirseniz çok sevinirim

merhaba dostum ben gecen hafta aldım sony dün istanbula gelmişti bi kaç gün içinde netlik kazanır. vergi çıkıp çıkmadı, ister bekle biraz daha ben sana yazarım buradan sonucu . oke. iyi akşamlar...
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-26-2008, 01:36 PM   #3
tropic28
Üye

Alıntı:
WICKY tafarından gönderildi
merhaba dostum ben gecen hafta aldım sony dün istanbula gelmişti bi kaç gün içinde netlik kazanır. vergi çıkıp çıkmadı, ister bekle biraz daha ben sana yazarım buradan sonucu . oke. iyi akşamlar...

merakla bekliyorum dostum
tropic28 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-26-2008, 05:50 PM   #4
WICKY
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
merakla bekliyorum dostum

oke halen topkapı upimde gözüküyor. benim üründe yakaşık 2000 YTL değerinde. umarım takılmaz :P
Eski 03-26-2008, 11:51 PM   #5
tropic28
Üye

Alıntı:
oke halen topkapı upimde gözüküyor. benim üründe yakaşık 2000 YTL değerinde. umarım takılmaz :P

inşallah dostum senden gelecek cevaba göre bende sipariş verecem bu arada 2000ytlik Alışverişte büyük cesaret tebrik ederim seni
Eski 03-27-2008, 08:45 PM   #6
WICKY
Üye ül-Zebellah

az evel baktıgımda bir de ne göreyim bizim ptt şubesinde gözüküyor. %99 sorunsuz geldi ancak ben en son yarın gidip alayım. son noktayı koyarız
ooohhhhhhh beeeeeeeee
Eski 03-27-2008, 08:52 PM   #7
tropic28
Üye

Alıntı:
az evel baktıgımda bir de ne göreyim bizim ptt şubesinde gözüküyor. %99 sorunsuz geldi ancak ben en son yarın gidip alayım. son noktayı koyarız
ooohhhhhhh beeeeeeeee

Dostum benim şöyle bir sorunum var yalnız ben giresunda ikamet ediyorum yarın öbür gün gümrüğe takılırsa taa istanbullara kadar gitmeyelim kargoyu almak içinHayırlı uğurlu olsun şimdiden
Eski 03-27-2008, 11:19 PM   #8
WICKY
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
Dostum benim şöyle bir sorunum var yalnız ben giresunda ikamet ediyorum yarın öbür gün gümrüğe takılırsa taa istanbullara kadar gitmeyelim kargoyu almak içinHayırlı uğurlu olsun şimdiden

yok ya bölge bölge dostum. ben tekirdağdayım bizin trakyaya felan istanbul bakıyor. ankara olan war ,zmir ama senin griesun a nere bakıyo bilmiyorum ama samsun olabilir.
Eski 03-28-2008, 05:35 PM   #9
WICKY
Üye ül-Zebellah

veeeee mutlu sonnnn

2 tane 37 ekran tv kolisi büyüklüğünde gelen ev sinama sistemimi 2+2 =4 YTL ardiye ücreti karşılıgında ptt koli servisinden aldım....

Herkese iyi alışverişler dilerim...
Eski 03-28-2008, 06:37 PM   #10
crlsbrg
Taze Üye

Ünü: crlsbrg is on a distinguished road

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız biraz detay verirseniz sanırım herkes için faydalı olabilir.Örneğin gift olarak işaretlimiydi, fiyat olarak ne yazıyodu vs. çünkü 2000ytl lik alışverişinizden gümrük vergisi alınmaması çok sevindirici bir haber.Püf noktası nedir?
crlsbrg is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık