Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-02-2007, 08:11 PM   #1
muto1985
Kallavi Üye

muto1985 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: muto1985 is on a distinguished road

Question gelmeyen ürünler hakkında

Merhaba.14 ve 19 aralık tarihlerinde almış olduğum ürünler hala gelmedi.Yılbaşında sonra sipariş verdiğim ürünler elime ulaştı.Gelmeme ihtimali yüksek mi?Paypala dispute açtım ve bugünde kapandı.Ne yapmam gerekiyor.Yardım ederseniz sevinirim.
muto1985 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2007, 07:32 PM   #2
TURADESIGN
Aşmış Üye

TURADESIGN kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: TURADESIGN is on a distinguished road

paypal dispute ne zaman actiniz sorun cozulmeden nasil kapanir ?
bir yanlislik var bunda neyle yollandi usps mi tracking # ne ?
dispute kapanma nedenini yollarmisiniz?
TURADESIGN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-14-2008, 11:07 AM   #3
missys
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: missys is on a distinguished road

Gelmeyen ürünler hakkında

16 ocak'da almış oldugum ürünler hala elime ulasmadi satici ile irtibata gectim kendisi gonderdigini soyluo hatta bana royal mail yoluyla gonderdigine dair belgeyi de yolladı:
"http://i106.photobucket.com/albums/m247/ruppersburg/proofofpostage.jpg "

ama tracking numarası yok, satıcı bana sigortali yapmadigin icin numara yok diyor. Upim'i ariyorum girisi var mi die en azından ismimle, yok diyorlar, bana surekli urunlerimi getiren postaciyi artik taniyorum hani simdiye kadar eksiksiz geldi ama bu urunler bi türlü yok, upim'e bu ürünlerin kaybolma durumu olabilir mi diye sordgumda asla böyle birşey yaşanmaz diyor,ama urunlerin nerde oldugu belli bile degil,bu konuda ne yapmam gerekir? 1 ay olucak neredeyse?
missys is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-22-2008, 11:49 PM   #4
fierymen
Üye

fierymen kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: fierymen is on a distinguished road

Alıntı:
missys tafarından gönderildi
16 ocak'da almış oldugum ürünler hala elime ulasmadi satici ile irtibata gectim kendisi gonderdigini soyluo hatta bana royal mail yoluyla gonderdigine dair belgeyi de yolladı:
"http://i106.photobucket.com/albums/m247/ruppersburg/proofofpostage.jpg "

ama tracking numarası yok, satıcı bana sigortali yapmadigin icin numara yok diyor. Upim'i ariyorum girisi var mi die en azından ismimle, yok diyorlar, bana surekli urunlerimi getiren postaciyi artik taniyorum hani simdiye kadar eksiksiz geldi ama bu urunler bi türlü yok, upim'e bu ürünlerin kaybolma durumu olabilir mi diye sordgumda asla böyle birşey yaşanmaz diyor,ama urunlerin nerde oldugu belli bile degil,bu konuda ne yapmam gerekir? 1 ay olucak neredeyse?
aynı sorun bendede var ebaydan 2gözlük aldım bugün bir ay oldu haha gelmedi satıcı ürünü canadadan kargoladı sanırım sigortasız çünkü tracing no su yok dedi 10 günde gelir demişti 1 ay oldu hala yok satıyla olan msjlarımdan birini çevir bölümünde konu açtım çeviren oldu ama 1 ay oldu ve izleyeceğim yol hakkında kimse bilgi vermedi benzer konuları araştırdım sitede bir şeye rastlamadım satıcıya ürün gelmedi diye msj yazdım oda bana bir mail yaz aldığın ürünü ismini adresini yaz bir yere gönder dedi ben ondan sonra ürünün nerde olduğunu araştırabilirim dedi yada çeviren böyle çevirdi yani belki nereye gönderceğimi söyledi ama çeviren arkadaş tam çeviremedi banada bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse yok mu yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler
fierymen is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık