![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba.14 ve 19 aralık tarihlerinde almış olduğum ürünler hala gelmedi.Yılbaşında sonra sipariş verdiğim ürünler elime ulaştı.Gelmeme ihtimali yüksek mi?Paypala dispute açtım ve bugünde kapandı.Ne yapmam gerekiyor.Yardım ederseniz sevinirim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
paypal dispute ne zaman actiniz sorun cozulmeden nasil kapanir ?
bir yanlislik var bunda neyle yollandi usps mi tracking # ne ? dispute kapanma nedenini yollarmisiniz? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Gelmeyen ürünler hakkında
16 ocak'da almış oldugum ürünler hala elime ulasmadi satici ile irtibata gectim kendisi gonderdigini soyluo hatta bana royal mail yoluyla gonderdigine dair belgeyi de yolladı:
"http://i106.photobucket.com/albums/m247/ruppersburg/proofofpostage.jpg " ama tracking numarası yok, satıcı bana sigortali yapmadigin icin numara yok diyor. Upim'i ariyorum girisi var mi die en azından ismimle, yok diyorlar, bana surekli urunlerimi getiren postaciyi artik taniyorum hani simdiye kadar eksiksiz geldi ama bu urunler bi türlü yok, upim'e bu ürünlerin kaybolma durumu olabilir mi diye sordgumda asla böyle birşey yaşanmaz diyor,ama urunlerin nerde oldugu belli bile degil,bu konuda ne yapmam gerekir? 1 ay olucak neredeyse? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
teşekkürler |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|