Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-21-2008, 03:46 PM   #1
elektroengin
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: elektroengin is on a distinguished road

27 Aralıkta verdiğim sipariş hala gelmedi CJ205120411US bakabilirmisiniz

merhaba

amerikadan bir ürün aldım kargo dahil 80USD ancak www.usps.com dan sorgulatıyorum bi şeyler çıkıyo daha gönderilmemiş Türkiyeye. adam ben gönderdim diyo. tracking numarasınıda verdi . ancak hala ses yok. bakıp yazabilirseniz çok sevinirim.

CJ20 5120 411U S

teşekürler
elektroengin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 06:07 PM   #2
ahmety
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ahmety is on a distinguished road

ayın 27 sinder postaya verildiğini yazıyor sanırım güncelleme olmadıgından hep aynı noktada kalmıs devamlı güncelleyin diyor sanırım yanı takip edin diye satıcıya msj atıp postanın akıbetini öğren bence mesela benımde aynı durumdaydı posta kanadaya gitmıs yanlıslıkla o yuzden gec kalmadan bence arastır
ahmety is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 09:31 PM   #3
elektroengin
Taze Üye

Alıntı:
ahmety tafarından gönderildi
ayın 27 sinder postaya verildiğini yazıyor sanırım güncelleme olmadıgından hep aynı noktada kalmıs devamlı güncelleyin diyor sanırım yanı takip edin diye satıcıya msj atıp postanın akıbetini öğren bence mesela benımde aynı durumdaydı posta kanadaya gitmıs yanlıslıkla o yuzden gec kalmadan bence arastır

acaba ingilizcesini gönderebilirmisinz bana satıcıya mesaj atayım bi kontrol edebilirmisiniz yanlış ülkeye gidebilir diye

teşekürler
elektroengin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 09:41 PM   #4
cyclone
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: cyclone is on a distinguished road

postaya verilmemiş hala
sadece shipping label basmış
sanırım sahte satıcı
cyclone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 09:51 PM   #5
elektroengin
Taze Üye

Alıntı:
cyclone tafarından gönderildi
postaya verilmemiş hala
sanırım sahte satıcı

iyi müşteridir. ben bu satıcıdan çok ürün aldım hepsi sorunsuz geldi ancak son aldğımda sorun varmış gibi geliyor bana
Eski 01-21-2008, 10:51 PM   #6
elektroengin
Taze Üye

Alıntı:
elektroengin tafarından gönderildi
iyi müşteridir. ben bu satıcıdan çok ürün aldım hepsi sorunsuz geldi ancak son aldğımda sorun varmış gibi geliyor bana

satıcıya mesaj attım. ürün hala gelmedi diye tracking olsaydı takip edebilirdim diye oda ürünü gönderidiğini ve bana bu mesajı attı.

We just have a customs # CJ20 5120 411U S

That is not a tracking # -- It is a customs # -- The item has been shipped as promised ..
Eski 01-21-2008, 11:08 PM   #7
adams
Taze Üye

adams kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: adams is on a distinguished road

Alıntı:
cyclone tafarından gönderildi
postaya verilmemiş hala
sanırım sahte satıcı

Ya kardeş bir sorum olacaktı.Satıcı priority mail envelope ile 23/12/2007 de kargoladığını söyledi ama o gün bügündür paketten ses seda çıkmadı.Verdiği tracking no LJ ile başlıyor.Usps'den sorgulattığımda şu çıkıyor.

''Label/Receipt Number: LJ******U S
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on December 23, 2007 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. No further information is available for this item.

Bu bilgiye göre adam paketi yollamışmı yollamamışmı.Teşekkürler.
adams is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 11:28 PM   #8
cyclone
Kallavi Üye

o bahsettiğin yazıyı sende çıkarabilirsin usps sitesine gir print label de tüm bilgileri gir track number hazır ve yukardaki yazı çıkar.
L ile başlıyorsa postaya verildiğinde acceptance der başka güncelleme olmaz ama bazen usps güncellemeyi unutuyor .bir kere başıma geldi sadece dediğin yazı vardı 3 hafatada bana geldi hala aynı yazı. ama tahütlü olduğu için c ile başlayan postalarda hiç rastlamadım.. satıcının hiç satışı yoksa kötü profilliyse telaşlanmaya başla bence.

Bu mesaj en son " 01-21-2008 " tarihinde saat 11:30 PM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir....
cyclone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 11:34 PM   #9
cyclone
Kallavi Üye

Alıntı:
elektroengin tafarından gönderildi
satıcıya mesaj attım. ürün hala gelmedi diye tracking olsaydı takip edebilirdim diye oda ürünü gönderidiğini ve bana bu mesajı attı.

We just have a customs # CJ20 5120 411U S

That is not a tracking # -- It is a customs # -- The item has been shipped as promised ..
çok garip bu tracking değil demiş custom numarası demiş. fakat custom numarası ile arattığımızda hiç bir yazı çıkmaması azım fakat bunda çıkıyor. ayreten customslar cp ile başlar cj değil.. hangi postayla gönderdiğini sor duruma balılırsa takip edilemeyen bir posta ile göndermiş sen takip no isteyince kafadan numara basıp vermiş sana.
bence biraz bekle 45 gün dolmadan dispute aç başka yapacak birşey yok

Bu mesaj en son " 01-21-2008 " tarihinde saat 11:37 PM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir....
cyclone is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık