![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
27 Aralıkta verdiğim sipariş hala gelmedi CJ205120411US bakabilirmisiniz
merhaba
amerikadan bir ürün aldım kargo dahil 80USD ancak www.usps.com dan sorgulatıyorum bi şeyler çıkıyo daha gönderilmemiş Türkiyeye. adam ben gönderdim diyo. tracking numarasınıda verdi . ancak hala ses yok. bakıp yazabilirseniz çok sevinirim. CJ20 5120 411U S teşekürler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
ayın 27 sinder postaya verildiğini yazıyor sanırım güncelleme olmadıgından hep aynı noktada kalmıs devamlı güncelleyin diyor sanırım yanı takip edin diye satıcıya msj atıp postanın akıbetini öğren bence mesela benımde aynı durumdaydı posta kanadaya gitmıs yanlıslıkla o yuzden gec kalmadan bence arastır
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
acaba ingilizcesini gönderebilirmisinz bana satıcıya mesaj atayım bi kontrol edebilirmisiniz yanlış ülkeye gidebilir diye teşekürler |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
postaya verilmemiş hala
sadece shipping label basmış sanırım sahte satıcı |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
iyi müşteridir. ben bu satıcıdan çok ürün aldım hepsi sorunsuz geldi ancak son aldğımda sorun varmış gibi geliyor bana |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
satıcıya mesaj attım. ürün hala gelmedi diye tracking olsaydı takip edebilirdim diye oda ürünü gönderidiğini ve bana bu mesajı attı. We just have a customs # CJ20 5120 411U S That is not a tracking # -- It is a customs # -- The item has been shipped as promised .. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ya kardeş bir sorum olacaktı.Satıcı priority mail envelope ile 23/12/2007 de kargoladığını söyledi ama o gün bügündür paketten ses seda çıkmadı.Verdiği tracking no LJ ile başlıyor.Usps'den sorgulattığımda şu çıkıyor. ''Label/Receipt Number: LJ******U S Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on December 23, 2007 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. No further information is available for this item. Bu bilgiye göre adam paketi yollamışmı yollamamışmı.Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
o bahsettiğin yazıyı sende çıkarabilirsin usps sitesine gir print label de tüm bilgileri gir track number hazır ve yukardaki yazı çıkar.
L ile başlıyorsa postaya verildiğinde acceptance der başka güncelleme olmaz ama bazen usps güncellemeyi unutuyor .bir kere başıma geldi sadece dediğin yazı vardı 3 hafatada bana geldi hala aynı yazı. ama tahütlü olduğu için c ile başlayan postalarda hiç rastlamadım.. satıcının hiç satışı yoksa kötü profilliyse telaşlanmaya başla bence. Bu mesaj en son " 01-21-2008 " tarihinde saat 11:30 PM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bence biraz bekle 45 gün dolmadan dispute aç başka yapacak birşey yok Bu mesaj en son " 01-21-2008 " tarihinde saat 11:37 PM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|