![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
teşekkür ederim Epi bana satıcının verdiği numara RR100192396MY e-ptt'ye girdiğimde hiç bir bilgi bulamıyorum |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Malezyanın posta sitesinde su acıklamayı bulabildim...
14 August 2008 Office of Posting (MYKULA) KUALA LUMPUR, MALAYSIA 13 August 2008 Dispatch To 640003 www.pos.com.my sitesinden track-trace kısmı var orda karsına 5 tane secenek cıkıyor ordan "posdaftar" bolumune girip gelismeleri takip edebilirsin... |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yardımların için çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
selam arkadaşlar. ben honkongdan ps3 oyunu alıyorum ve 4 dolar posta parası ödüyorum. ayrıca buna oyunun kutusunu koruyan büyük bir kutunun fiyatı da dahil. bu posta türünün izleme kodu da yok. zaten bayağı ucuz bir şey. 10günde elime geçiyor. acaba bu posta servisi hangisidir ve bunun amerika ve diğer ülke karşılıkları nelerdir. ebaydeki insanlardan bu posta servisi ile göndermelerini isteyebilir miyim. ve ücretini nasıl hesaplatıp öğrenebilirim. çünkü insanlar küçücük oyun için 20 dolar kargo istiyorlar ve o zaman ebayin bir anlamı kalmıyor. kutu ile birlikte posta üzerine 0.18kg yazmışlar. yani benim alacağım oyunun ağırlığı asla 200gramı geçemez. teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
USA first class Hong Kong : Hong Kong Post (ve air mail bu zarfla gelir) Çin : EMS |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
cevap için teşekkürler. acaba satıcının istediğim şekilde göndermesini sağlayabilir miyim. bir de USA first class'da hesaplama yapıp aslında kargonun ne kadara geldiğini öğrenebilir miyim. sonuçta sadece 200gramlık bir posta geliyor.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
kargoya ne kadar vereceğine sen karar veremezsin.. İlla ne kadar ücret alındığını öğrenmek istiyorsan:
http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...html#post50153 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
cevap için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
ingiltereden gelen kargolar için Royal Mail Signed en sağlamı, hem ucuz hemde 2 - 4 gün içinde Türkiyeye getirip bırakıyor adamlar nasıl çalışıyorlarsa.
Dün bi paketim geldi, postacıya sordum abi kaybolma durumları olur mu PTT de PİM de falan diye, paketin üstünde "sig req" ibaresini gösterip imza karşılığıdır bunlar kaybolması imkansız, kaybetmemeliyiz APS dir bu dedi. Royal Mail ınternational Signed çok sağlam, şüphe duyulmasın. Birde 3gün önce PTT ye yurtdışından gelen kolilerde barkod numarası olmassa kayıtsı oluyor değilmi diye sordum; "kayıtsız posta olmaz " sadece ağır işler dedi, bu da ilginç. |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
usps first class ın barkod numarası war ancak insurance için ekstra para wermessen kayıtsız gelir.bildiğim kadarıyla barkod her zaman kayıtlı anlamına gelmiyor ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|