Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-23-2007, 12:20 AM   #11
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: kesikbas is on a distinguished road

fethiyedeki postahaneye sor bakalim bi,bende bi paket bekliyorum amerikadan.Fethiye gumrugunu aradim,bizim fethiye gumrugu posta kontrolunu her sali yapiyormus,gumruk memuru oyle dedi,diger gunler yatiyorlar herhalde Bana fethiye postahanesini ara,postalar orda duruyor biz gidip orda kontrol ediyoruz dedi.Ama ben aramadim..Sali gunu kontrol edildi,herhalde cumaya kadar eve gelir diye bekliyorum.Gumrukcunun verdigi postahane teli: 6149292
kesikbas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-31-2007, 12:11 PM   #12
saviola83
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: saviola83 is on a distinguished road

Alıntı:
kesikbas tafarından gönderildi
fethiyedeki postahaneye sor bakalim bi,bende bi paket bekliyorum amerikadan.Fethiye gumrugunu aradim,bizim fethiye gumrugu posta kontrolunu her sali yapiyormus,gumruk memuru oyle dedi,diger gunler yatiyorlar herhalde Bana fethiye postahanesini ara,postalar orda duruyor biz gidip orda kontrol ediyoruz dedi.Ama ben aramadim..Sali gunu kontrol edildi,herhalde cumaya kadar eve gelir diye bekliyorum.Gumrukcunun verdigi postahane teli: 6149292

ne yaptın ? geldi mi kargon ? benim hala gelmedi. satıcıya mail attım. istersen paranı iade ediyim , istersen bi daha yolliyim dedi. bende biraz daha bekleyelim haftaya da gelmezse paramı iade edersin dedim. ama daha cevap gelmedi. valla ürün bi gelsin bi daha mecbur kalmadıkça ebay den bişey almam.
saviola83 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-31-2007, 12:21 PM   #13
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Ünü: kesikbas is on a distinguished road

Benim paket gumruge takilmis.Cuma gunu "fethiye gumruge geliniz" yazan bir kagit geldi.Salıı gunu fethiye gumruge gittim biraz sohbetten sonra "gumrukten muaftır" damgasi vurdu gumruk memuru.Ordan verdikleri kagitla fethiye postahanesine gidip 1.75 lira odedikten sonra paketimi aldim...
kesikbas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-31-2007, 04:24 PM   #14
eozen81
Kallavi Üye

eozen81 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: eozen81 is on a distinguished road

Alıntı:
eozen81 tafarından gönderildi
Güzel bir özet olmuş dostum, Benim 06 Agustos'da USA'dan verilen bir kargom var USPS Priority Mail International, bakalım ne zaman gelecek kısmet olursa, Track'de halen : Electronic Shipping Info Received yazıyor beklemedeyiz

16 sında USA / Midland'da USPS e verilen kargom, 18 inde havalanmış ve 21 inde Türkiyeye varmış, ancak bana teslimi 28 Agustos'da yapıldı

Bilgilerinize..
eozen81 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2007, 12:05 PM   #15
saviola83
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: saviola83 is on a distinguished road

arkadaşlar her yeri aradım ama yok ; posta kayboldu sanırım. satıcıyla yazıştım , cumaya kadar gelmezse ,iade ederim paranı dedi. dün gelmedi , ben de adama mesaj attım gönder paramı diye. başka bişey yapmama gerek var mı ? göndermezse falan dispute açayım mı ? bi de kaç günde geçer acaba para hesabıma ? çünkü dispute açmak için süre 45 günmüş. benim ürünü alalı 39 gün oldu.
saviola83 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-16-2007, 12:50 PM   #16
ardent
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ardent is on a distinguished road

çok güzel bir çalışma olmuş tbr ederim.........
ardent is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-17-2007, 09:03 PM   #17
zapurtuno
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: zapurtuno is on a distinguished road

gelmeyen ürün

merhaba,

firma 24/08/2007 de First Class Mail International ürünü göndermiş bana takip numarası veremiyor ve yaklaşık 2 ay olacak ürün elime ulaşmadı
Aldığım ürün DALIŞ BIÇAĞI acaba akibeti hakkında bilgisi olan var mı
hergün PTT yi arıyorum yok
gümrükden ürünü nasıl sorabiliriz

teşekkürler

mehmet üstünel
zapurtuno is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-20-2007, 12:05 AM   #18
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: istceko is on a distinguished road

Alıntı:
zapurtuno tafarından gönderildi
merhaba,

firma 24/08/2007 de First Class Mail International ürünü göndermiş bana takip numarası veremiyor ve yaklaşık 2 ay olacak ürün elime ulaşmadı
Aldığım ürün DALIŞ BIÇAĞI acaba akibeti hakkında bilgisi olan var mı
hergün PTT yi arıyorum yok
gümrükden ürünü nasıl sorabiliriz

teşekkürler

mehmet üstünel
aynisini şu an bende yaşiyorum
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-20-2007, 12:12 AM   #19
cyclone
Aşmış Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: cyclone is on a distinguished road

bu ne hız usps ile 18 inde verilen kargo 19 da usa dan çıkmış şu an Türkiye trackta gözüktü..
cyclone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-02-2007, 05:25 AM   #20
UML
Taze Üye

Ünü: UML is on a distinguished road

Fransanın posta servisiyle ilgili bilgisi olan var mı?
UML is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık