![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
fethiyedeki postahaneye sor bakalim bi,bende bi paket bekliyorum amerikadan.Fethiye gumrugunu aradim,bizim fethiye gumrugu posta kontrolunu her sali yapiyormus,gumruk memuru oyle dedi,diger gunler yatiyorlar herhalde
Bana fethiye postahanesini ara,postalar orda duruyor biz gidip orda kontrol ediyoruz dedi.Ama ben aramadim..Sali gunu kontrol edildi,herhalde cumaya kadar eve gelir diye bekliyorum.Gumrukcunun verdigi postahane teli: 6149292 |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ne yaptın ? geldi mi kargon ? benim hala gelmedi. satıcıya mail attım. istersen paranı iade ediyim , istersen bi daha yolliyim dedi. bende biraz daha bekleyelim haftaya da gelmezse paramı iade edersin dedim. ama daha cevap gelmedi. valla ürün bi gelsin bi daha mecbur kalmadıkça ebay den bişey almam. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Benim paket gumruge takilmis.Cuma gunu "fethiye gumruge geliniz" yazan bir kagit geldi.Salıı gunu fethiye gumruge gittim biraz sohbetten sonra "gumrukten muaftır" damgasi vurdu gumruk memuru.Ordan verdikleri kagitla fethiye postahanesine gidip 1.75 lira odedikten sonra paketimi aldim...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
16 sında USA / Midland'da USPS e verilen kargom, 18 inde havalanmış ve 21 inde Türkiyeye varmış, ancak bana teslimi 28 Agustos'da yapıldı Bilgilerinize.. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar her yeri aradım ama yok ; posta kayboldu sanırım. satıcıyla yazıştım , cumaya kadar gelmezse ,iade ederim paranı dedi. dün gelmedi , ben de adama mesaj attım gönder paramı diye. başka bişey yapmama gerek var mı ? göndermezse falan dispute açayım mı ? bi de kaç günde geçer acaba para hesabıma ? çünkü dispute açmak için süre 45 günmüş. benim ürünü alalı 39 gün oldu.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
çok güzel bir çalışma olmuş tbr ederim.........
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
gelmeyen ürün
merhaba,
firma 24/08/2007 de First Class Mail International ürünü göndermiş bana takip numarası veremiyor ve yaklaşık 2 ay olacak ürün elime ulaşmadı Aldığım ürün DALIŞ BIÇAĞI acaba akibeti hakkında bilgisi olan var mı hergün PTT yi arıyorum yok gümrükden ürünü nasıl sorabiliriz teşekkürler mehmet üstünel |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
bu ne hız usps ile 18 inde verilen kargo 19 da usa dan çıkmış şu an Türkiye trackta gözüktü..
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Fransanın posta servisiyle ilgili bilgisi olan var mı?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|