Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla.

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-23-2010, 05:19 PM   #181
nameisselcuk
Üye ül-Zebellah

nameisselcuk kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2008
Ünü: nameisselcuk is on a distinguished road

Alıntı:
dpgame tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhabalar,

çinden bi şeyler gelicekti tracking number ile http://www.track-chinapost.com/ bu adresten kontrol ediyorum, status kısmında "unsuccesful delivery" diyor kargo yollanalı nerdeyse 30 gün olucak. Kargo da 2 adet ayakkabı vardı

Bu ne anlama geliyor bir şey anlamadım, Türkiye ye gelip gümrüğe takılsa anlarımda hala beijing airport ta olarak gozukyo kargom. son güncelleme de 22 temmuz da yani dün yapılmış.
ptt tenin kendi sitesinden bi dene hem y.içi hem y.dışını eğer bi sonuç alamazsan oturup beklemekten başka bi çaren yok
nameisselcuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-24-2010, 12:21 AM   #182
dpgame
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: dpgame is on a distinguished road

Alıntı:
nameisselcuk tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ptt tenin kendi sitesinden bi dene hem y.içi hem y.dışını eğer bi sonuç alamazsan oturup beklemekten başka bi çaren yok
Şimdi ptt den baktım.

Kod:
1.
	Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AV 	
13/07/2010 15:58:25
2.
	Teslim Alındı BURSA / PİM Gelen Servisi - 16000 	
16/07/2010 14:15:29
3.
	Teslim Edilmedi - 16000 	
16/07/2010 15:00:28
4.
	İade Sevk Edildi BURSA / PİM İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU, 211283 - 16000 	
16/07/2010 15:07:09
Bunlar yazıyor. Bana hiçbir şey gelmedi nasıl edilmedi oluyor anlamadım. Gelipte kapıdan dönmesi gibi bir ihtimal zaten yok. Öyle olsa bile kagıt bırakıyolardı merkezden gidip alıyoduk ürünü. Bu ne demek iyice kafam karıştı, ptt yi arasam bilgi verirler mi?
dpgame Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-24-2010, 12:24 AM   #183
nameisselcuk
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
Şimdi ptt den baktım.

Kod:
1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AV     
13/07/2010 15:58:25
2.
    Teslim Alındı BURSA / PİM Gelen Servisi - 16000     
16/07/2010 14:15:29
3.
    Teslim Edilmedi - 16000     
16/07/2010 15:00:28
4.
    İade Sevk Edildi BURSA / PİM İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU, 211283 - 16000     
16/07/2010 15:07:09
Bunlar yazıyor. Bana hiçbir şey gelmedi nasıl edilmedi oluyor anlamadım. Gelipte kapıdan dönmesi gibi bir ihtimal zaten yok. Öyle olsa bile kagıt bırakıyolardı merkezden gidip alıyoduk ürünü. Bu ne demek iyice kafam karıştı, ptt yi arasam bilgi verirler mi?
dostum yarın ilk işin osmangazi ptt ye gitmek olsun sabahtan dayan kapılarına iade ediyolar yani gerisim geri gidecek paketin! yada istanbul paket merkesini ara fakat büyük ihtimalle düşüremezsin en iyisi osmangazi pime git orda çözerlerse çözerler
fakat tarihe bakılırsa galiba ürüün geri gitmiş olması büyük olasılık! bu arada pakette ne vardı?
Eski 07-24-2010, 09:56 AM   #184
dpgame
Taze Üye

Pakette ayakkabı vardı. Bugun de cumartesi acık oluyor mu acaba posta müdürlüğü.

Hiçbi bilgi vermeden nasıl geri gönderiyorlar anlamadım :/

Kod:
0003  	 19/07/10 10:01  	 Receive item at office of exchange (Otb)  	 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi  	 TÜRKIYE  	 ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI 
0004  	 19/07/10 10:04  	 Insert item into bag (Otb)  	 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)  	 TÜRKIYE  	 ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI
Şimdi tekrar kontrol ettim bu sefer de böyle yazıyor. Bursa da 2 gün kalmış kargo ve bana hiçbir şekilde bilgi verilmedi ptt den ne eve kagıt bıraktılar ne bi şey yaptılar bir de hemen geri gonderiyolar bu nasıl bir iştir anlamadım :/

Bu mesaj en son " 07-24-2010 " tarihinde saat 10:06 AM itibariyle dpgame tarafından düzenlenmiştir....
dpgame Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-24-2010, 01:49 PM   #185
nameisselcuk
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
Pakette ayakkabı vardı. Bugun de cumartesi acık oluyor mu acaba posta müdürlüğü.

Hiçbi bilgi vermeden nasıl geri gönderiyorlar anlamadım :/

Kod:
0003       19/07/10 10:01       Receive item at office of exchange (Otb)       Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi       TÜRKIYE       ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI 
0004       19/07/10 10:04       Insert item into bag (Otb)       Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)       TÜRKIYE       ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI
Şimdi tekrar kontrol ettim bu sefer de böyle yazıyor. Bursa da 2 gün kalmış kargo ve bana hiçbir şekilde bilgi verilmedi ptt den ne eve kagıt bıraktılar ne bi şey yaptılar bir de hemen geri gonderiyolar bu nasıl bir iştir anlamadım :/
bugün öğlene kadar açıktı kargo bölümü ama gitsende yukarıdaki gördüğün gibi paketin çoktan gitmiş bişey yapamazdın
böyle durumlar olabiliyor ya adres hatalıdır yada senin postacıda bi problem vardır diye düşünüyorum normalde eğer postacı kapına kadar gelip bulamadıysa seni mutlaka bi haber kağıdı bırakmalıydı paketin var diye bundan sonra yapacağın bişey yok satıcıyla iletişime geç paketin geri gönderildiğini söyle
Eski 07-26-2010, 01:24 PM   #186
dpgame
Taze Üye

Bugun posta işlem merkezi ile görüştüm, kargom yanlış adres gerekçesiyle geri gönderilmiş, adresin dogru olduguna eminim. Cunku çin den gonderen kişi arkadaşım ve işin kötü tarafı su an kendisi Türkiye'de ama kargo çine dönmüş bu durumla ilgili ptt de kimi kime şikayet edebilirim başına daha önce böyle bir şey gelen var mı? Aylarca ulaşamamı bırakın kaybolma ihtimali var şimdi. Bunun dışında tekrar kargo parası ödemek zorunda kalacagım vs. vs. bu duruma çok sinirlendim,

bi fikri olan var mı acaba?
dpgame Çevrimdışı   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları