![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Postaneye sordum, ürün yurt dışına geri gönderilmiş. Şimdi bu ürünü satıcıdan tekrar isteyebilir miyim? İngilizce bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi lütfen. Nasıl bir mail yazmam gerek?
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
ptt sorgusu yardım lütfen
ebay 'dan bir tane işlemci aldım. usd 'den. U.S. Postal Service Global Express Mail ile gönderilmiş.
1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM SAKARYA / GÜMRÜK, 00030 22/08/2006 15:14:51 bu ürün acaba gümrükte mi bekler şimdi. ne zaman alırım. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
ürünlerim geldi ama ptt de hiç bir bilgi sok. SONUÇ : bekle gelir. ptt ye bakıp moral bozma.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
bugünlerde gelmesi gerek yada takıldı isede kağıt gelir. şimdi haftasonuda geldi. p.tesi weya salı belli olur büyük ihtimal
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Taze Üye
|
Avrupa'ya geciste komputerize olan bir Turkiye modeline geciyoruz ya , ...ici bos muhabbetler , bizim gibi prensipli insanlari uyutmaca.Yok oraya bilmemne numarasini yaz yok bu butona tikla.
Neyse ,daha fazla yazmak istiyorum ama bu , hem sitenin moderatorunu yeterince rahatsiz edebilir , hem de o topluma karsi cok guzel bir organizasyon yapip safini belli etmis saygideger bir kisi.. Saygilarimla ![]() |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye ül-Zebellah
|
salı gününe kadar bekle değişiklik olmazsa gider sorarsın
|
|
|
#37 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
bu UPIM 'in açılımı nedir? bir de gelen ürünümü ptt nin hangi departmanından araştırabilirim. tşk...
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
bende ürünümü kontrol ettim
"0002 TURKIYE/ISTANBUL PAKET MERKEZI Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition" diyor galiba gümrükten geçti demek bu,ptt yurtiçi taşımada malları kaç günde ulaştırıyor(istanbul'dan konya'ya) |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
AYIN 1 İNDE Amerikadan Airmail Letter ile gönderilen paketim hala gelmedi ve usps nin web sitesinde takip ettiğimde aşağıdaki yazı çıkıyor ne anlama geliyor acaba geri mi dönmüş anlayamadım?
Status: International Dispatch Your item left the United States from N. J. BULK at 5:52 PM on May 10, 2007 |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sakarya gümrüğü ile tanışırsınız ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|